2777
2789
عنوان

تهرانیا بیاین بگین امروز کجا بودین

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 34 پست

دقیقا مترو کلاهدوز. درب بسمت فلکه لوزی پیاده شدی.  دوشنبه بازار   یه ادرس دیگه هم بدم  پارک پیروزی. یا خیابان دوازده نیروی هوایی فقط روز دوشنبه از صبح تا ساعت نه 

نام مستعار حذف شود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال خیلی بی‌ربط بپرسمعبدل‌آباد کجاست؟مثلا اگه یه نفر به عنوان فحش و ناسازا به یکی بگه دختره‌ی ع ...

یه دختر با یه مرد متاهل باهم بودن زن مرده اینا رو باهم میبینه شروع می‌کنه به فوش دادن زدنشون ..میگه لیاقتت همین    دختر عبدل آبادی  هست ..

فیلمش چند سال پیش تو مجازی پر شده بود همین 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

یه دختر با یه مرد متاهل باهم بودن زن مرده اینا رو باهم میبینه شروع می‌کنه به فوش دادن زدنشون ..میگه ...

ممنونم عزیزم

مَهشیدم🤍همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱

یه سوال خیلی بی‌ربط بپرسمعبدل‌آباد کجاست؟مثلا اگه یه نفر به عنوان فحش و ناسازا به یکی بگه دختره‌ی ع ...

یه محله‌ای از تهرانه 

توش بازار و اینا زیاد داره اکثرا برای خرید پارچه یا لباس و وسیله‌های کوچیک‌ اچنجا میشه رفت

منظور دقیق ازین حرفو نمیدونم ولی محله‌اش یکم پایینه عبدل آباد شاید کنایه ازینه