2777
2789
عنوان

وای چرا شوهراتون اینجورین

26912 بازدید | 125 پست

مال یکی روانیه 

مال یکی خنگه (خودتون گفتید) 

مال یکی خسیسه 

مال یکی خیانتکاره 

مال یکی سرده 

مال یکی........  

یه شوهر ایده آل نداریم اینجا؟ 

همه دارن از شوهراشون مینالن 

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

دلم موند یکی بگه شوهرمو دوست دارم عزیز دل منه 

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واقعاا به خاطر تربیت غلط ننه های گاوشونه

بیا یکی ها به ننش فحش میده 😕🤦‍♀️😂

مال یکی  ولخرجه 

مال یکی دهن لقه 

مال یکی بشدت دروعگو و دروعه 

مال یکی سیگاری الکلیه 

مال یکی معتاده 

مال یکی دست بزن داره 

مال یکی  عاشق همه هس 

کلا همینه 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .