2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه شومیز شلوار شیک بپوش و شومیز ت هم تو شلوار نکن تا زیر باسنت باشه که پایین تنت هم بپوشونه با شلوار پارچه ای گشاد بپوش قشنگه.

میتونی شومیز آبی آسمانی رو با شلوار سفید یا شلوار کرم قهوه ای ست کنی.اگه با سفید پوشیدی یه شال سفید خوشگل هم باهاش بپوش.

رنگ کالباسی هم خوبه.

بین این دوتا قشنگه.

کت سارافون هم قشنگه.

یا وست و شلوار.

درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز🙂💜                                               

یه شومیز شلوار شیک بپوش و شومیز ت هم تو شلوار نکن تا زیر باسنت باشه که پایین تنت هم بپوشونه با شلوار ...

این عکس بالایی ک فرستادم چطوره صورتیه

با شلوار چی بپوشم بنظرت

این عکس بالایی ک فرستادم چطوره صورتیهبا شلوار چی بپوشم بنظرت

خب عزیزم این فقط با جوراب شلواری قشنگه با شلوار خوب نمیشه.

نه این خوب نیست مجلسی نیست که

اخه تو اینستا دیدم این مدلی زیاد میپوشن

گرچه خودم شومیز و شلوارو بیشتر دوس دارم

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

این خودتی؟

نگاه کن اصلا شلوار این مدلی نپوش

شلوار گشاد پارچه ای بپوش و همون شومیز بنظرم بهترین گزینه هست.

تازه شلوارت سفید نباشه بهتره پاهات رو لاغر تر نشون میده

اتفاقا چون پایین تنه ات پره اصلا نارنجی رو نپوش بد فرم نشونت میدهکلا هیچکدوم جالب نبودن

عزیزم میشه صفحه قبل و این صفحه زو نگاه کنی ببینی عکسم اومده یا نه

تایید و زدم ولی انگار نیست

بعدا ارسال نشه بمونه نتونم پاک‌کنم