2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا چی گفت ؟

گفت اصلا پوششت رو نپسندیدم اصلا شبیه یه دختر با خانواده ی بافرهنگ و اصالت نبودی کاملا شبیه دخترای خیابونی بودی والا که خجالت زدم کردی

ولی در این حد هم نبود فقط مینی اسکارف یه کوچولو بد بود ولی من خیلی دوست داشتم تیپمو

شومیز یا کت و شلوار

تو مدل شومیز موندم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
مگه همونی نبودی که یجا داشتی به خواستگار و خواستگاری سنتی فحش میدادی😂؟یا اشتباه گرفتم

داداش فحش دادم؟

مطمئنی؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
داداش فحش دادم؟مطمئنی؟

فحش نه ولی فک کنم داشتی توهین میکردی به اینجور ازدواجا😅😅😅😅

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

من پیر اهن ابی روشن استین کو تاه میدی پو‌شید م با کفش پاشنه بلند ما حجاب هم نداریم به نظر م‌خود م خ ...

مگه خواستگاریتون کجا بود کفش پوشیدین اونم پاشنه بلند؟ 

بله برون یا خواستگاری؟ صندل منظورتونه؟ 

فحش نه ولی فک کنم داشتی توهین میکردی به اینجور ازدواجا😅😅😅😅

ببین گلم ادما تغییر میکنن یعنی طرز فکرشون تو طول این همه سال یکسان نیست

طبیعتا خود شما ادمی ک الان هستی چن سال قبل نبودی

من شاید از ی چیزی تا پارسال بدم میومد ولی الان عاشقشم این یعنی پذیرش و بزرگسالی

حالا من اصلا یادم چی گفتم چی شده ولی من اصلا ب علایق و سلایق ادما توهین نمیکنم

من کی باشم ک بخوام توهین کنم🤍