model مدیر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 2702 عنوان پسرا بگن | مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 52 پست عایا اگه دختری که بهش علاقه مندین و منتظرشین و بینتون قهر و فاصله افتاده اما غرورتون اجازه نمیده پیشقدم شین اگه اون دختر پیشقدم شه تو نظرتون کوچیک میشه ؟ دیروز | 23:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اندیشه۶۷ عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 3725 عه چه جالب تعریف کن خب پسره دوسم داشت ولی ی چیزایی گفتیم ب همدیگه ک قهرکردیم بهم گفت دیگه زنگ نزن پیام نده بعد از یک هفته بهش پیام دادم آشتی کرد الان شوهرمه کنارم خوابه اگ پیام نمیدادم عمرا اگه اون پیشقدم میشد چون مغروره ولی خب همیشه از خداشه ک بعد قهر آشتی کنه
نقی___معمولی عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 3737 کدوم رابطه بوده که جدی باشه الان همه دنباله سرگرمین بستگی ادمت داره الان اونی ک بیشترین دوست جنس مخالف داره پیش دوستاش سربلندتره استندبایِ حاجی🙌🏼
مومشکی12 عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 1431 این بده😑 اره دقیقا دَرهَیاهویِجَهاندَرخَلوَتِخودگُمشُدِهاَم..🖤️
71_soheil عضویت: 1402/04/07 تعداد پست: 519 نه مهم نیس کی پیشقدم میشهمهم اینه رابطه حفظ بشه https://www.goftino.com/c/VEUVPs
model مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 2702 یه بار کوتاه بیا ببین چی میشه شاید همین غرور و عزت نفس و حس ارزشمندیم واسش جذابه و اگه زیرپا بذارمش جذابیتم براش کم شه
مومشکی12 عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 1431 بستگی ادمت داره الان اونی ک بیشترین دوست جنس مخالف داره پیش دوستاش سربلندتره 😂کی این فکرشه؟دختری که فکره درس و ایندش نیست میره پی عشق و حال و پسر بازی راهیو که اکثر مردم میرن اشتباهه دیدم که میگم دَرهَیاهویِجَهاندَرخَلوَتِخودگُمشُدِهاَم..🖤️
دژبان_سایت عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 5195 شاید همین غرور و عزت نفس و حس ارزشمندیم واسش جذابه و اگه زیرپا بذارمش جذابیتم براش کم شه کلا وارد اینجور روابط شدن خودش کار درستی نیست چون هیچ کدوم از طرفین تعهدی بهم ندارن همه چی رو هواس😑 کاربری دست۱۰نفر میباشد
model مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 2702 خب پسره دوسم داشت ولی ی چیزایی گفتیم ب همدیگه ک قهرکردیم بهم گفت دیگه زنگ نزن پیام نده بعد از ... دارم امیدوار میشم که پیشقدم شم 😃
مومشکی12 عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 1431 میدونی خودم چی فکر میکنم؟ اینجوری فکر میکنم که الان بخاطر همین غرور و عزت نفسم شخصیتم براش جذابیت پی ... یادت باشه اگه کسی واقعا دوست داشته باشه حاضره حتی کفش اهنی بپوشه منظورم اینه سختی بکشه تا بهت برسهپیش قدم نشو ارزشتو نیار پایین دَرهَیاهویِجَهاندَرخَلوَتِخودگُمشُدِهاَم..🖤️
نقی___معمولی عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 3737 😂کی این فکرشه؟دختری که فکره درس و ایندش نیست میره پی عشق و حال و پسر بازی راهیو که اکثر مردم میرن ا ... شما دوست داشتن و علاقه رو اسمشو میزاری پسر بازی؟ ادمی ک متعهد ب یک نفر باشه پسر باز یا دختر باز نیست. اینکه الان اکثر روابط دوستی پایدار نبست و از بین میره رو لطفا اسمش رو عشق یا دوست داشتن نزارید. استندبایِ حاجی🙌🏼
اندیشه۶۷ عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 3725 دارم امیدوار میشم که پیشقدم شم 😃 اگ مطمئنی ک دوستت داره و رابطه تون جدیه و برا سرگرمی نیست پیشقدم شدن اصلا عیبی نداره
model مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 2702 نه مهم نیس کی پیشقدم میشهمهم اینه رابطه حفظ بشه والا اون همش منتظر منه خب اخه چراچی میشه خودش پیشقدم شه، همش میخواد من خودمو کوچیک کنم
model مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 2702 یادت باشه اگه کسی واقعا دوست داشته باشه حاضره حتی کفش اهنی بپوشه منظورم اینه سختی بکشه تا بهت برسهپی ... وای گیج شدم بقیه کاربرای مرد میگن کوچیک نمیشی شما میگی ارزشت پایین میاد منم از همین میترسم
اندیشه۶۷ عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 3725 والا اون همش منتظر منه خب اخه چراچی میشه خودش پیشقدم شه، همش میخواد من خودمو کوچیک کنم برا منم مغروره ولی من اسم پیشقدم شدن رو کوچیک شدن نمیزارم این یه تواناییه ک هرکسی نداره