2777
2789
عنوان

پسرا بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 52 پست
عه چه جالب تعریف کن

خب  پسره دوسم داشت  ولی ی چیزایی گفتیم ب همدیگه ک قهرکردیم  بهم گفت دیگه زنگ نزن پیام نده    بعد از یک هفته بهش پیام دادم آشتی کرد  الان شوهرمه کنارم خوابه 

اگ پیام نمیدادم عمرا اگه اون پیشقدم میشد چون مغروره  ولی خب همیشه از خداشه ک بعد قهر آشتی کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی ادمت داره الان اونی ک بیشترین دوست جنس مخالف داره پیش دوستاش سربلندتره

😂کی این فکرشه؟دختری که فکره درس و ایندش نیست میره پی عشق و حال و پسر بازی 

راهیو که اکثر مردم میرن اشتباهه 

دیدم که میگم

دَر‌هَیاهوی‌ِجَهان‌دَر‌خَلوَت‌ِخود‌گُمشُدِه‌اَم..🖤️

شاید همین غرور و عزت نفس و حس ارزشمندیم واسش جذابه و اگه زیرپا بذارمش جذابیتم براش کم شه

کلا وارد اینجور روابط شدن خودش کار درستی نیست چون هیچ کدوم از طرفین تعهدی بهم ندارن همه چی رو هواس😑

کاربری دست۱۰نفر میباشد

میدونی خودم چی فکر میکنم؟ اینجوری فکر میکنم که الان بخاطر همین غرور و عزت نفسم شخصیتم براش جذابیت پی ...

یادت باشه اگه کسی واقعا دوست داشته باشه حاضره حتی کفش اهنی بپوشه منظورم اینه سختی بکشه تا بهت برسه

پیش قدم نشو ارزشتو نیار پایین

دَر‌هَیاهوی‌ِجَهان‌دَر‌خَلوَت‌ِخود‌گُمشُدِه‌اَم..🖤️

😂کی این فکرشه؟دختری که فکره درس و ایندش نیست میره پی عشق و حال و پسر بازی راهیو که اکثر مردم میرن ا ...

شما دوست داشتن و علاقه رو اسمشو میزاری پسر بازی؟ 

ادمی ک متعهد  ب یک نفر باشه پسر باز یا دختر باز نیست. 

اینکه الان اکثر روابط دوستی پایدار نبست و از بین میره رو لطفا اسمش رو عشق یا دوست داشتن نزارید. 

استندبایِ حاجی🙌🏼

یادت باشه اگه کسی واقعا دوست داشته باشه حاضره حتی کفش اهنی بپوشه منظورم اینه سختی بکشه تا بهت برسهپی ...

وای گیج شدم بقیه کاربرای مرد میگن کوچیک نمیشی شما میگی ارزشت پایین میاد منم از همین میترسم