2777
2789

من با یه پسری دوستم 

رل نیستیم دوست ساده هم نیستیم 

یعنی در اصل یه چی بین این دو تا

از اول هم به هم گفتیم که قصد هیچکدوممون جدی نیست 

الان من دیشب بهش گفتم رو یه نفر کراشم 

الان از اون موقع سرد رفتار میکنه باهام 

کسی که همیشه شببخیر میگفت بهم دیشب بدون هیچ حرفی گرفت خوابید باهام حرف میزنه ولی سرده

حالا به نظرتون دلیلش چیه اون خودش گفت جدی نباشیم پس چرا ناراحت شده البته امروز بهتر بود ولی دیر دیر جوابمو میده کسی که آنلاین میشد اولین نفر به من جواب میداد الان آنلاین میشه بعد از سه ساعت پیام من و سین میکنه🤦‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی اینقدر سردی رفتارش برات مهمه پس توام حس و رابطه باهاش در حد دوس معمولی نیس

در دنیایی که همه می خواهند ملکه یا فرشته دیگران شوند تو ملکه و فرشته خودت باش نه دیگران❤️🫠️ 

بعضی از پسرا چنتا دختر توی آب نمک نگه میدارن که موقع شرایط ازدواج جور شد یدونه بهتر انتخاب کنن به حساب خودشون شما هم احتمال زیاد توی نیمکت ذخیره بودی که خط خوردی

یکی بود یکی نبود غیر از خدای مهربون هیچ کس نبود...💗     تراپیست با مدرک لیسانس روانشناسی