ninimay مدیر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 532 عنوان یه چیز خیلی خیلی عجیب شنیدم از نامزدم | مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 35 پست اصلا یه چیز هایی گفت که نگرانش شدم گفت یه مدته حس میکنم دنیا یه طوریه تاره مثل خوابچرا اون طوری گفت به نظرتون خیلی نگرانشم 1404/08/19 | 23:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aramesh1401 عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 9359 خب وقتی نگران شوهرممادم میاد میگه مواد مصرف میکنه؟؟؟؟ پرسید دیگه ولی از افسردگی هم میتونه باشه یا اینکه برنامه ریزی وهدفدمشخصی نداره تو زندگی
aramesh_mahz عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 3608 نه آخه بعضیا که یه مدت استرس شدید میگیرن،ذهنشون مسخ میشه ودنیا براشون مثل خواب وخیال میشه گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
کدوقلقلهزنتنبل عضویت: 1400/11/09 تعداد پست: 19013 این چه طرز حرف زدنه بابا به جای اینکه علتشو پیدا کنی چرا دعوا داری؟می گم تیرویید نداره؟مریض نیست؟میگم شاید مواد مصرف می کنه چرا باید دعوا کنی؟ احتمالا ت رو بررسی کن خدایا شکرت
ninimay مدیر استارتر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 532 شوخی ندارن با شما ک،دارن میپرسن اهل مصرف مواد هستن یا خیر اهان شاید من بد متوجه شدم اگه این طوریه معذرت میخام چون تاپیک قبلیم یکی اون وسط مسخره بازی در میوردواقعا حالم خوب نیست
ninimay مدیر استارتر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 532 بابا به جای اینکه علتشو پیدا کنی چرا دعوا داری؟می گم تیرویید نداره؟مریض نیست؟میگم شاید مواد مصرف می ... عزیزم متوجه نشدم که سوالی میپرسی نه عیچ مشکلی ندارهسمت مواد اینا که کلا
ninimay مدیر استارتر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 532 آخه بعضیا که یه مدت استرس شدید میگیرن،ذهنشون مسخ میشه ودنیا براشون مثل خواب وخیال میشه فکر نکنم عزیزم چون استرس نداشته
رهاپیرزاد عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 12272 اهان شاید من بد متوجه شدم اگه این طوریه معذرت میخام چون تاپیک قبلیم یکی اون وسط مسخره بازی در میوردو ... نه عزیزم دارن میگن ممکنه ب این دلایل باشه ولی در کل مردها هم مثل ما روزهایی دارن شبیه ب پریود ما ،سعی کن خیلی براش احوالاتش و بزرگ نکنی نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
ninimay مدیر استارتر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 532 پرسید دیگه ولی از افسردگی هم میتونه باشه یا اینکه برنامه ریزی وهدفدمشخصی نداره تو زندگی افسردگی که نمیتونه باشهخیلی یهویی گفت این یه مدته این طوری شدچ
ninimay مدیر استارتر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 532 نه عزیزم دارن میگن ممکنه ب این دلایل باشه ولی در کل مردها هم مثل ما روزهایی دارن شبیه ب پریود ما ،سع ... کلا من هیچی نگفتم حتی گفتم چیز خاصی نیست و فکر نکنه بهش ولی خودش بهم گفت منم ترسم اینه این حس بدی که میگه خدایی نکرده زبونم لال اتفاقی نیوفته براش؟؟؟؟
aramesh1401 عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 9359 افسردگی که نمیتونه باشهخیلی یهویی گفت این یه مدته این طوری شدچ تازگیا میگن کرونا مه مغزی میاره مریض نشده
ninimay مدیر استارتر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 532 تازگیا میگن کرونا مه مغزی میاره مریض نشده نه اصلا خیلی مراقب خودش هم هست چون ورزشکار هم هست یه خودش میرسه
aramesh1401 عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 9359 نه اصلا خیلی مراقب خودش هم هست چون ورزشکار هم هست یه خودش میرسه عیب نداره نگران نباش برای همه پیش میاد میبینی خود ما هم گاها اینجوری میشیم چند روز بگذره خوب میشه عزیزم
ninimay مدیر استارتر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 532 عیب نداره نگران نباش برای همه پیش میاد میبینی خود ما هم گاها اینجوری میشیم چند روز بگذره خوب میشه عز ... امیدوارمولی طوری که خودش میگه مثل اینکه سه ماهی میشه این طوریهمنم میگم چون یه کشور دیگه ای شاید این طوری شدی میگه نمیدونم و حتی وقتی دو هفته ایران بوده هم بازم اون حس رو داشته
aramesh1401 عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 9359 امیدوارمولی طوری که خودش میگه مثل اینکه سه ماهی میشه این طوریهمنم میگم چون یه کشور دیگه ای شاید این ... آهان اگه رفته یه کشور دیگه قطعا از همینه
ninimay مدیر استارتر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 532 آهان اگه رفته یه کشور دیگه قطعا از همینه بله یه سه ماهی میشه البته یه هفته برگشت ایران منم میگم شاید چون دور شدی اون طوری شده و گفتم دیگه نرو قراره سال دیگه که سومین سالگرد عقدمونه مراسم بگیریم و اونم گفت این دفعه بیام دیگه نمیرم چون کارای عروسی هست