2777
2789
عنوان

مامانای شاغل بیاید لطفا

70 بازدید | 12 پست

سلام دوستان ،شبتون به خیر 

عزیزان یه سوال داشتم ،شما چطوری جلسه ی مدارس بچه هاتون رو شرکت میکنید؟جلسات همیشه صبح هستن کار ما هم صبح هاس و برنامه ریزی خیلی سخته ،مثلا فردا مدرسه ی دخترم جلسس، مجبور شدم دو تا از کلاسام رو ساعتش رو تغییر بدم و به جاش چهار شنبه تدریس داشته باشم ،از اونور مراجعان چهارشنبه رو کنسل کنم ،یعنی به خاطر یه جلسه کل کارهای من پیچیده به هم ،شما چیکار میکنید ؟خودتون شرکت میکنید یا کسی رو میفرستین ؟بچه هاتون روی حضورتون حساس نیستن ؟دختر من خیلی حساسه و نمیتونم هیچ جلسه ای رو شرکت نکنم 🤒

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدرسه پسرم معمولا پنج شنبه ها بعد از ظهر میگیرن بیرون از مدرسه سالن دارن

چقدر خوب ،مدرسه ی دختر من مثلا غیر انتفاعیه و بیشتر مادرا شاغل اما به شرایط ما توجه نمیکنن 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
منم همینکارو میکنم چاره ای نیستیه سری جلسه ها هست مثل انجمن و اینا اونارو نمیخواد بریفقط اولیا مربیا ...

درسته عزیزم ،اما ماهی یک بار جلسه ی کلاسیه،و خیلی سخت میشه برنامه ریزی کرد 

چقدر سخت گیرن ماهی یه بار چیکار میکنن؟

اره جلسات کلاسشون ماهی یک باره مطلب عجیب و خاصی هم نمیگن  ،جلسات فوق برنامه، اوليا مربیان و گروه های تخصصی ...که بماند 

گل دخترت کلاس چندمه

چهارم عزیزم‌

چهارم عزیزم‌

من دخترم پیش دبستان هستش و جلساتو شرکت میکنم چون بچه ها عملا هیچی بلد نیستن و منم بی تجربم 

ولی به نظرم شما اگه چندتا از جلساتو شرکت نکنین چیزی نشه

در نهایت شاید بتونین از مادرای دیگه کمک بگیرین یه اطلاعات کلی رو بهتون بدن 

من دخترم پیش دبستان هستش و جلساتو شرکت میکنم چون بچه ها عملا هیچی بلد نیستن و منم بی تجربم ولی به نظ ...

خدا حفظ کنه دختر گلتون رو ،درست میفرمایید عزیزم 

همچنین عزیزدلم موفق باشین

💕