2777
2789

سلام 

راستش من عمه ام به رحمت خدا رفته ولی از روزی که ازدواج کرد طعم خوشبختی رو هیچوقت نچشید

از روزی که شوهر عمم زن دوم گرفت بدبختی اینا شروع شد

پسرعمم بی گناه بالای دار رفت.

یکی از پسراش اعصاب و در ب در

دوتا دخترعمم یکی نزدیک پنجاه سال و یکی نزدیک چهل ساله داره که دریغ از خواستگار

خود عمه ام  با ی تب و سرماخوردگی از دنیا میره

شوهرشم هر چند وقت یبار برای این دوتا دخترعمم خرجی میاره همین و بس

حالا مسئله اینجاست چند مدته تقریبا هر روز از خونشون مار پیدا میشه هی میکشن و باز روز بعد یکی دیگ.با اینکه کل خونه رو سیمان کاری کردن از دیوار و سقف و چاه دستشویی بگیر تا سینک اشپزخونه همهه همهه اصلا غیرممکنه از همچسن مکانی مار بتونه بیاد..

راستش ما به دعا و جادو و اینا اصلا اعتقادی نداریم ولی چون نامادری دارن و حسودم هست خیلی شک داریم 

اخه یکی دوتا نیست هر روز هر روززز

نظر شما چیه؟

شما اعتقاد دارین بنظرتون جادو وجود داره؟

و دویدُ افتاد اما بلند شد، باید می رسید!🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکرشم ترسناکه 

ما یکی از فامیلامون تو خونشون همیشه مار بود خونه رو فروختن 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

والا مار ک روزی و برکت هست .. خونه همسایه بابام اینام همینطوره ولی اصلا نمیکشنشون الان سالهاست همیشه مار داخل خونه میبینن و فقط میبرن میندازنش تو حیاط 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

خدا رحمت کنه سرنوشت بعضی آدماواقعاعجیب انگار درس عبرتن الان پاییز مار چرا

مگ الان مارا نباید برن تو یه مکان تا هوا گرم شه

احتمالا لونشومو که زمستون اونجا میموندن خراب شه

و یه سوال اون نامادری و پدر دخترا باید الان 70سال رو راحت داشته باشن درست؟ دیگ تو این حسودی و اینا معنی نداره

اینو از یه عالم بپرسید همچین دعاهایی هست یا‌ نه.ما که اطلاع نداریم‌ گلم

بنظرت عالم واقعا میتونه کمک کنه؟

اخه اعتقاد نداریم اصلا

ولی دیگ واقعا چاره ای ندارن

بنظرت عالم واقعا میتونه کمک کنه؟اخه اعتقاد نداریم اصلاولی دیگ واقعا چاره ای ندارن

منظورم اینایی که دعا اینا میگیرن نیستن

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

خدا رحمت کنه سرنوشت بعضی آدماواقعاعجیب انگار درس عبرتن الان پاییز مار چرامگ الان مارا نباید برن تو ی ...

اره والا خیلی وحشتناکه یوقتایی به زندگیشون فکر میکنم هی میگم خدا انشاءالله برا بنده دیگه نیاره🥲

والا مام همینو میگیم هوا سرده و مار؟

پدرش ک اره ولی نامادریش پنجاه و خوردی میشه فک کنم چون تقریبا ببست سال بعد از ازدواج با عمم با اون ازدواج کرد..

والا خودمون موندیم رفت و امدی نداریم ولی از اونجایی ک میدونیم حسودی میکنه