2777
2789
عنوان

امروز تو دانشگاه و مترو به دخترا ک نگاه میکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 5937 بازدید | 141 پست

من مخالف عمل زیبایی هستم ولی اگه واقعا عیبی تو صورتمون هست و با عمل برطرف میشه چه اشکال داره دو تا خواهر و میشناختم اصلا قشنگ نبودن ولی با چند تا عمل خیلی زیبا شدن بنظرم اگه صورت با عمل زیبا میشه انجام بده مثلا همون چونه که گفتن خیلی تاثیر داره تو زیبایی بنظرم کاری که حالمون و خوب کنه ایرادی نداره

سلام رفقا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اآرایش میکنم عزیزم با آرایشم یکی دیگه میشم اصن ولی بازم زشتم هیچ جا بدون ارایش نمیتونم برم حتی تا سر ...

خب دیگه وقتی همش باید دست به آرایش باشی پس اعتماد به نفست کمه 

درکت میکنم ولی برد اول رو اعتماد به نفس کار کن و خودتو دوست داشته باش خودتو مجبور کن که بدون آرایش بری و خودتو دوست داشته باشی

مقصر زنهایی هستن که کوچه و خیابان و دانشگاه و با عروسی و شو زیبایی اشتباه گرفتن و باعث رقابت و افسردگی همجنس هاشون شدن

چقدر رقابت زیبایی زیاده واقعا بین خانوماو خود ما خانوما باعث این رقابت زیبایی و راضی نبودن از خودمون ...

دقیقا ،این وسط خانمها زجر میکشن مردا حال میکنن برای کی؟ چرا باید دنبال این باشیم که به ما توجه کنن ؟یعنی خیلی از دخترا و خانمها دارن با این عملا و ...فریاد میزنن به من نگاه کنین منم هستم دنبال جلب توجه هستن هرچند توجیه میکنن نه خودم مهمم و برا دل خودمه و ...حقیقت چیز دیگه ایه

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

حتما اخلاقت خوبه میکن آدمی ک حرف خودشو قبول نداره نمیتونه اون حرفو یه دیگران بزنه ولی از نظر من هیچ ...

ولی منم هیچوقت ندیدم کسی زشت باشه

اصن دختر زشت نداریم 

هر کی تو چهرش زیبایی خاص خودشو داره

خواهر منم انقدر حسرت میخوردم

آخرش دیدم فایده ای نداره دور جنس مخالف و رقابت تو زیبایی اینارو خط کشیدم چسبیدم به درس و ایندم 

گفتم باشه خیلی خوشگل و خوش هیکل نیستم حداقل پولدار بشم😂

شما به تیپ و لباست برس بعدا پولدار شدی ایشالا عمل پیش دکتر خوب برو 

کسی نمیتونه کشف ادوین هابل مبنی بر اینکه کیهان در حال بسط و گسترشه و اعلام این موضوع رو در آیه (والسما بنیناها باید و انا لموسعون) انکار کنه. کسی نمیتونه زوجیت در گیاهان رو که کمتر از سیصد ساله که توسط کارل لینه کشف شده و آیه (فاخرجنا به ازواجا من نبات شتی) و زوجیت الکترون و پروتون و آیه (و من کل شی خلقنا زوجین لعلکم تتذکرون) رو انکار کنه. کسی نمیتونه اکتشاف ۴۰۰۰۰ نورون در قلب و تاثیری که روی تصمیم گیری و اخلاق ما داره و آیه (فتکون لهم قلوب یعقلون بها) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تعیین جنسیت از طریق مرد و آیه (انه خلق الزوجین الذکر و الانثی من نطفه اذا تمنی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تولید شیر از خون که از حقایق علمی تازه کشف شده ست و آیه (من بین فرث و دم لبنا خالصا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه پی بردن دانشمندان به وجود دو معده در زنبور عسل و آیه (یخرج من بطونها شرابا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه که نسبت خشکی و دریاهای روی زمین ۲۹ به ۷۱ هست و تعداد تکرار این دو کلمه توی قران یعنی ۱۳ به ۳۲ رو اگه درصد بگیریم همینقدر میشه. و خیلی ارقام جالب دیگه مثلا کلمه زن و مرد که هردو بطور مساوی و ۲۴ بار اومده. کلمه روز که ۳۶۵ بار و کلمه ماه ۱۲ بار تکرار شده و ...‌ کسی نمیتونه این رو که آب بیشترین ماده تشکیل دهنده بدن هست و آیه (و جعلنا من الما کل شی حی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه این اعجاز رو که در آیه (نقلبهم ذات الیمین و ذات الشمال) اومده درمورد اصحاب کهف درست همونطوری که برای بیمارانی که بیهوشی یا بی تحرکی طولانی مدت دارن توصیه میشه هر چند ساعت یک بار اونها رو به راست یا چپ برگردونن برای تنفس پوستی و تجدید حیات سلول ها. کسی نمیتونه انکار کنه که در ارتفاع بالای ۴ هزار اکسیژن کم باعث سستی سردرد و تنگی نفس میشه و در آیه (و من یرد ان یضله یجعل صدره ضیقا حرجا کانما یصعد فی السما) اشاره شده. کسی نمیتونه انکار کنه حس شنوایی در جنین قبل از بینایی وجود میاد و در قرآن به خلقت گوش قبل از چشم در آیه (و جعلنا لکم السمع و الابصار) اشاره شده و و و و و ... -هیچکس- نمیتونه این کتاب و پروردگاری که اون رو نازل کرده -انکار- کنه اما میدونی چیه؟ بنظر من داستانش مثل وقتیه که -شب- میشه آره وقتی که -شب- میشه چند تا -سگ- توی کوچمون راحت جمع میشن و -سرصدا- میکنن

آخ اسی اونجا که گفتی محل سگ نمیدن رو با گوشت پوست درک کردمهمه بی احترامی میکنن بهم

منم همینم عزیزم 

نفرین و آرزوی مرگ برای دیگران داشتن بذر سیاه ناآرامی و آشفتگی را در وجودمان پرورش میدهدو آسودگی را برایمان بی رنگ میکندما به دعای هم محتاجیم،نه به نفرین و لعن                               

زندگی فقط زیبایی نیست سعی کن از لحظه لحظه زندگیت استفاده کنی اصلا فوقش اینه  کسی انتخابت نکنه با تنهایت خوش باش خودت خودتو دوس داشته باش هرجور  که هستی

اینقد مشکلات هست که زیبایی اصلا اولویت نيست 

دقیقا ،این وسط خانمها زجر میکشن مردا حال میکنن برای کی؟ چرا باید دنبال این باشیم که به ما توجه کنن ؟ ...

برای  دل خودشونه نصف شب آرایش کنن لباس)بپوشن بشینن تو آینه ساعت ها برای دلشون به خودشون زل بزنن

آدم که نمیتونه سر خودش کلاه بذاره

منم همینم عزیزم

خیلی سخته من اعصابم بهم میریزه هربار با مردم حرف میزنم رو در رو

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

خیلی سخته من اعصابم بهم میریزه هربار با مردم حرف میزنم رو در رو

هی مخصوصا که یه عده بیشعور مسخره میکنن ادمو

نفرین و آرزوی مرگ برای دیگران داشتن بذر سیاه ناآرامی و آشفتگی را در وجودمان پرورش میدهدو آسودگی را برایمان بی رنگ میکندما به دعای هم محتاجیم،نه به نفرین و لعن                               

دقیقا ،این وسط خانمها زجر میکشن مردا حال میکنن برای کی؟ چرا باید دنبال این باشیم که به ما توجه کنن ؟ ...

دقیقاااااا

همه کسایی که کلی عمل دارن و کلی سعی در نمایش بدن و ظاهرشون هستن ادعای فمینیست و ارزش زن دارن و در زبان میگن برای دل خودمونه دوست داریم بدن خودمونه ولی در اصل فقط و فقط برای جنس مذکر تمام این کارا رو میکنن فقط برای اینکه به چشم مردا بین این کارا رو میکنن که این خودش بر خلاف فمینیستی و ارزش زن هست

زن ها جدیدا دارن خودشونو بی ارزش میکنن وگرنه مردا با هزااار تاعیب باز اینهمه اعتماد به نفس دارن و زن ها با این همه عمل و قر و فر باز دنبال مردا میوفتن و دنبال جلب توجهشون هستن چرا؟ چون مردا اعتماد به نفس دارن 

چقدر رقابت زیبایی زیاده واقعا بین خانوماو خود ما خانوما باعث این رقابت زیبایی و راضی نبودن از خودمون ...

دقیقاً.. این دخترا و زنا انقد بد نگا میکنن منو

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!