2777
2789
عنوان

امروز تو دانشگاه و مترو به دخترا ک نگاه میکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 5815 بازدید | 140 پست

چهره خوب نعمته

ولی تاثیر اندام و تیپ خوب رو نادیده نگیر

قیافه معمولی با ارایش و مدل مو مناسب خوب میشه ولی هیچی نمیتونه اندام بدو کاور کنه

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

بهش نمیگم بابا فقط همیشه ازش میپرسم چرا با من ازدواج کردی

جواب ش چیه

ببین من حس‌میکنم لباس و تیپ خیلی تاثیر خوبی داره

مثلا الان مسافرتم 

دو دست لباس دارم همش

اینقدر حس بدی میگیرم از بین آدما بودن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رابطه ای؟

نه عزیزم کی با من میره تو رابطه😑😂

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

نه عزیزم همون که فک میکنی طبیعی قشنگه کلی عمل و پروتز و ژل و کرم و آرایش داره فقط یاد گرفتن چطوری ب خودشون برسن که طبیعی ب نظر بیاد زیباییشون. بعدم اینکه گفتن زن زیبایی های خودش رو بیرون  نمایش نده برا همین حسیه که تو داری برا همین مسابقه ایه که مردا ناخودآگاه دچارش شدن که هر کی دنبال اینه زن خوشگلتر از بقیه بگیره .‌‌ و این وسط اونها که دوست ندارین آرایش کنن خس بدبختی و زشتی بهشون دست میده 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

راستش قبول ندارم 

من یکی از دوستام نمیخام  غیباش بکنم ولی چهرش معمولیه منظورم اینه شاید از نظر بقیه خیلی زیبا نباشه ولی انقدر اعتماد بنفس داره و تو زندگیش تلاش میکنه برای پیشرفت که همه بهش احترام میزارن و خیلی به حرفش گوش میدن

خودتو دوست داشته باش از هرجای صورتت که ناراضی هستی برو عمل کن🫠

چقدر رقابت زیبایی زیاده واقعا بین خانوما

و خود ما خانوما باعث این رقابت زیبایی و راضی نبودن از خودمون و در نهایت اعتماد به نفس کم و افسردگی شدیم

وقتی شماهایی که همش خودتون و همه رو تشویق به عمل های متعدد زیبایی بی دلیل میکنید باعث این چرخه رقابت زیبایی میشه

بنظر شما این چرخه تا کجا باید باشه؟

اگه هرکس همش عمل کنه و باز یکی بهتر و عملی تر ببینه باز بره عمل کنه و باز بهتر باشه باز باید بره عمل کنه خب تا آخر عمر همه از خودشون ناداضی میمونن چون همیشه بهتر از ما هست پس این چرخه آسیب زا رو لطفا قطع کنید خانوما و خودتون رو دوست داشته باشین

کشتن اعتماد به نفسمو فامیلای بسیار بیشهوری دارم در هرجا و هر موقعیت میگن زشتی ی بار مهمونی بودم اول ...

تو هم بهشون بگو خدا به یکی قیافه نداده به یکی شعور اولی میشه به ضرب عمل درست کرد امان از بیشعوری که چاره نداره 

چهره خوب نعمتهولی تاثیر اندام و تیپ خوب رو نادیده نگیرقیافه معمولی با ارایش و مدل مو مناسب خوب میشه ...

اندامم خوبه 

لباسامم بودجه ندارم ولی حدالامکان لباسای خوب و مرتب و ساده میگیرم و معمولی میپوشم 

ولی بازم مسخره میشم فقط به خاطر قیافم 

همه فامیل از بچه گرفته تا پیر بهم گفتن زشتی اونم با الفاظ زشت 

میگن تو شبیه فلان جامی

تو شبیه ع.نی و این چیزا

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

کشتن اعتماد به نفسمو فامیلای بسیار بیشهوری دارم در هرجا و هر موقعیت میگن زشتی ی بار مهمونی بودم اول ...

همش تقصیر خودته که جوابشونو ندادی تا دیگه جرئت نکنن ازین زر زرا بکنن

اسی جان امیدوارم بختت زیبا باشه 

امیدوارم به چشم همسرت زیباترین زن روی زمین به نظر بیای

اندامم خوبه لباسامم بودجه ندارم ولی حدالامکان لباسای خوب و مرتب و ساده میگیرم و معمولی میپوشم ولی با ...

خودتو دوست داشته باش به خودت احترام بذار 

آدما همینطور باهات رفتار میکنن که خودت با خودت رفتار میکنی حرف مردم هم به یه ورت پیشرفت کن تا همین آدما جلوت تعظیم کنن