2777
2789
عنوان

منم باهاشون برم یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 27 پست
چن تا مرد میشن؟ معذب نمیشی؟

ی رفیق شیش داره که یا همش خونمونه بیرونیم ۳ تایی ، اونای دیگه هم کلا ۳.۴ نفرن ، نه از دورانی که با همسرم دوست بودم اینارو میشناختم خیلی صمیمی هستیم

شوهرم ی مقدار حساسه رو یکی دوتاشون ک خودشو دوستش همیشه کنارمن چیزی نشه

[QUOTE=400969348]آره متوجه ام اما حرصم از این میگیره که تا حالا منو تفریح نبرده بعد با اینا میخواد بره[/QUOTEمیتونی پیشنهاد بدی که خواهراشونم بیارن 

یعنی خونوادگی برین اینجوری خیلی بهتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=400969348]آره متوجه ام اما حرصم از این میگیره که تا حالا منو تفریح نبرده بعد با اینا میخواد ب ...

هیچ کدوم خواهر ندارن تو فامیل دختر همسن وسالمم نیست بخاطر همین تو بچگی هم با همینا بازی میکردم

هیچ کدوم خواهر ندارن تو فامیل دختر همسن وسالمم نیست بخاطر همین تو بچگی هم با همینا بازی میکردم

چه بد🥲

میتونی ازش قول بگیری بگی اینبار رو با دوستات برو ولی بار بعد دونفری باهم برین 

بهش گفتم زشت نباشه من بیام گف نه چه زشتی اتفاقا بچه ها دلقکن کلی میخندیحالا موندم برم یا ن

یه بار تجربه کن ببین چجوره.زشت نیست.من از جمع شوخ خوشم میاد پسرا بی حاشیه و شوخ طبعن تا زنا که همش در مورد مدل لباس فلانی و فلانی حرف میزنن😅

یه بار تجربه کن ببین چجوره.زشت نیست.من از جمع شوخ خوشم میاد پسرا بی حاشیه و شوخ طبعن تا زنا که همش د ...

من از جمعشون خوشم میاد

یه هفته بعد عروسی همشون پاشدن اومدن خونه ما مهمونی

تنها زن جمع من بودم

دوس دارم برم ولی میگم نکنه وجه خوبی نداشته باشه 

من از جمعشون خوشم میادیه هفته بعد عروسی همشون پاشدن اومدن خونه ما مهمونیتنها زن جمع من بودمدوس دارم ...

لزومی نداره کسی هم بدونه شما تو این جمعها میری برو خوشبگذره بهت.والا من آرزوم اینه تو یه جمعی باشم فقط بخندم تا غمام فراموش بشه