2777
2789

دوستیم به قصد ازدواج

مدتی بود میگفتم برام چیزی نمیگیری که خوشحالم کنی و اینا،گفتم امشب حتما باید بگیری

امشب زنگ زد گفت بیا دم در خودش تو ماشین بود من بیرون که فقط برم اون چیزو بیارم و سریع بیام داخل خونه چون شهرمون کوچیکه.... 

بعد جلوم برف شادی انداخت و یه شاخه گل مصنوعی از اینا که توی کاغذ هست روش قلبه داد و برف شادیه

حالا نمیدونم ذوق کنم بابت حرکتش یا بگم هزینه زیادی نکرده!

گفت گل طبیعی رفتم بگیرم گل فروشیا بسته بودن راست میگه شهر ما غروب که میشه همه مغازه ها میبندن و گفت خواستم شیرینی بگیرم ولی چون رژیمی نگرفتم و اینکه مامانت نگه این شیرینیا از کجا اومدن

خلاصه چیکار کنم ناراحت شم یا خوشحال😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نامزدت که نیس دوست پسرته؟بنظرم چون دوست پسرتوقعی نبایدداشت

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

وقتی دوست بودیم واسم هر چی میخرید خر کیف میشدم و کلی تشکر میکردم 

نمونش آدامس موزی 

الان که ازدواج کردیم هدایای با ارزش تری دریافت میکنم

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

اگه شما نمیگفتی می‌گفت آره ذوق کن اما تو بهش گفتی اونم نه غیر مستقیم 

خودمم با شوهرم دوست بودم اما هیچ وقت اینقدر صریح بهش نمیگفتم و واقعا غرور و عزت نفس داشتم . چون میخواستم بفهمم حسش واقعی یا نه من بگم انجام بده اصلا ارزشی نداره

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

نمیگی هزینه خاصی نشده برات؟

نه که نمیگم 

همین که واسم وقت گذاشته خواسته خوشحالم کنه و واسم وقت گذاشته عالیه 

الان شوهرم چه یه النگو بگیره چه یه چیپس بخره برای جفتش خوشحال میشم

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

نامزدت که نیس دوست پسرته؟بنظرم چون دوست پسرتوقعی نبایدداشت

اره موافقم باهات 

حالا اگر نامزدش بود و مثلا هر سری که میخواست چیزی بگیره و کم میگرفت اون موقع باید ناراحت بشه 

اگه شما نمیگفتی می‌گفت آره ذوق کن اما تو بهش گفتی اونم نه غیر مستقیم خودمم با شوهرم دوست بودم اما هی ...

هرکسی یه مدله 

من چیزی توی دلم نمیزارم اگه خوشحال باشم میگم خوشحال و کاری میکنم عالمو آدم بفهمن اگه ناراحت هم‌‌باشم از ۱۰ کیلومتری معلومه ناراحتم

درکل من احساساتمو بروز میدم خیلی و حرفام‌و خواسته هامو رک میگم