2777
2789

بدم میاد.چون میدونم میخواد با عصبانیت یه چی بم بگه منم نمیدونم چکار کنم.چی جوابش بدم.همیشه همین طوره.امشب تا صدای تلویزیون کم کرد یکی یکی حرفاشو زد.اول تا میتونست از خروس پلوم ایراد گرفت. خب تقصیر من چیه خروسایی که صابکارش داده بدمزن من کلی زحمت کشیدم تا پختمش.بعد از دندون دردش گفت.بعد گفت فلانی ماشینشو نفروخت تاموتورش اومد پایین حالا چهل میلیون خرجشه.تو چرا ماشینو نمیفروشی تا بدبخت نشیم.من نمیدونم چی جواب شوهرم بدم.اگه ماشین بفروشیم بی ماشین چکار کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب برنامش برای فروش ماشین چیه؟ با پولش چیکار کنه چی بگیره

دندون دردش که ربطی به تو نداره

خروس پلو هم بگو من واقعا در این حد بلدم درست کنم شاید بلد نیستم پس دیگه خروس نیار 

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

بابای منم پنجره رو میبنده 😐چون وقتی دعوا میخواد بکنه بلند حرف میزنه

میفهمم .اون لحظه ادم چه استرسی میگیره. ادم دلش میخواد طرف باز بره تو لاک خودش و به ما کار نداشته باشه

من وقتی با شوهرم میخوام بحث کنم بهش میگم اول گوش کن بعد جواب بده نپر وسط حرفم بعدم داد نزن 

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

بگو اره یکم بد شد من تمام تلاشمو کردم بعد بگو الهی بمیرم چرا درد میکنه بعد بگو ماشین پیدا کن تا عوضش ...

نه میگه تو اینو کردی تو پاچم من ماشین نمیخواستم میگه حالام بفروشش تا بدبختمون نکرده