2777
2789
عنوان

ازدواج مرد دهه شصتی با دختر هشتادی

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه چرت و پرتا من الان شوهرم دکتر من خانم دکترم ؟دکتر بدبخت کلی درس میخونه مردم با شوهر میشن خانم دکت ...

چه طرز،حرف زدنه مودب باش 

خیلیا اینطورن من شنیدم و دیدم که میگم 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
خیلیم شوهرشو دوست داشت تا اخر عمر شوهرش باهاش زندگی کرد

اصلا اختلاف سنیشون مشخص نیس هر دو اینجا پیرن😀

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

چه چرت و پرتا من الان شوهرم دکتر من خانم دکترم ؟دکتر بدبخت کلی درس میخونه مردم با شوهر میشن خانم دکت ...

اینجوری صداش میزنن تو جامعه ! حالا اونا شاید خوش باشن شما چرا ناراحتی !؟ 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

اگه مرده جراح نبود عمرا زنش،میشد

میشد

دختر متولد۸۹ چند وقت پیش شده بود زن یه پیرمرد چروکیده له و لورده که سوادش پنجم ابتداییم نیست

چرا؟چون شاسی بلند(جک اس فایو قدیمی) داشت و یه خونه معمولی

بابای دختره ردش کرد که نونخور کم بشه

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

چه طرز،حرف زدنه مودب باش خیلیا اینطورن من شنیدم و دیدم که میگم

یه سرچ بکنین مقالات بخونین 

این ازدواج ها چه چالش هایی برای خانم به دنبال دارع و درصد طلاقش بالاست 

خیلیا خیلی کارا میکنن دلیل نمیشه درست باشه

الان بحث سن هستش بحث تحصیلات و چیزهای دیگه نبود تاپیک رو فکر کنم اشتباه اومدی

کامنت شما با کلمه پول شروع شده بود ، معنیش میشه سن ؟ 

بخاطر ازدواج دیگران که تاثیری روی زندگیم نداره بحثی ندارم ،قصدم فقط یادآوری موقعیت این خانم بود که ازدواجش ربطی به پول نداشته 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

میشددختر متولد۸۹ چند وقت پیش شده بود زن یه پیرمرد چروکیده له و لورده که سوادش پنجم ابتداییم نیستچرا؟ ...

۸۹ کی وقت کرد به شوهر فکر کنه اونم شوهر چروکیده

اینجوری صداش میزنن تو جامعه ! حالا اونا شاید خوش باشن شما چرا ناراحتی !؟

عزیزم ناراحتی نیست 

اینا باب بشه تو‌جامعه طبیعی بشه میشه عادت مردا 

همینطوری بالا بالا میپرن دیگه زن طلاق دادن و بچه ول کردن دنبال زن حوون رفتنم واسشون طبیعی میشه

یه سرچ بکنین مقالات بخونین این ازدواج ها چه چالش هایی برای خانم به دنبال دارع و درصد طلاقش بالاست خی ...

اون دختره اگه نمیخواس زنش نمیشد نگران نباش حالا همچین سفت همین زندگی رو میچسبه بیا و ببین 

کامنت شما با کلمه پول شروع شده بود ، معنیش میشه سن ؟ بخاطر ازدواج دیگران که تاثیری روی زندگیم نداره ...

بله بخاطر پول بوده و وجه اجتناعی قاسم خانی وگرنه اون خانم هیچوقت بقول تو وقتی همه چی داره چرا باید بیاد چندین سال از خودش بزرگتر الکی هم مغلطه نکن که عاشق شدن وفلان 

تو منو ریپلای کردی طلبکاری اصلا منو ریپلای نکن من پست برای استارتر گذاشتم اصلا با تو کاری ندارم

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

عزیزم ناراحتی نیست اینا باب بشه تو‌جامعه طبیعی بشه میشه عادت مردا همینطوری بالا بالا میپرن دیگه زن ط ...

بستگی به آدمش داره !