2777
2789

_اوایل میگفت میریم خونه فامیلامون درحد دوتا ظرف جا ب جا کردن کمک کن،اخری منو پاگشا دعوت کرده بود فامیلش ۳۰نفر مهمون بود مامانش صدام زد بیا ظرفارو بشور حالا تو خونه پر خاله و دخترخاله همه نشسته بودن،شبش مامانش باهاش ۳ساعت حرف زده بودفرداش خودش میگفت ببین زنداداشم میریم هرجا ظرف میشوره کمک میکنه چ خودشو شیرین کرده کمکی پولی چیزی بخوان میتونن از فامیل بگیرن توهم مث اون باش دیگه چهارتا ظرف شستن ک اینهمه ادا نداره...میگفت دختر صاحبخونه از دانشگاه اومده خستس تو باید میشستی...

وای یادم منی ک دست ب سیاه سفید نمیزدم خونه مادرش میرفتیم ظرف میشستم بعد یه بار داشتم ظرف میشستم حین ظرف شستن اومد پیشم لیوانی ک داشتم میشستم بهش یدونه برنج یا چی بود چسبیده بود اینو دید با یه حالت عصبانیت و انزجارو از بالا ب پایین گفت ظرف نشستی ک رید..ی...

هیچ وقت نگید عاشقشم اشکال نداره پسره ازم پایین تره،خودتونو میارید پایین بعد همون پسر تحقیرتون میکنه

اولا کسی جرئت نداره همچین چیزی رو به من بگه اگه کسی هم چنین چیزی بگه تا عمر دارم پامو تو خونش نمیذار ...

چرا عزیزم یک ماه مونده به عروسی بخاطر غرورم عروسی رو بهم زدم وگرنه  ک الان هروسیم کرده بودیم😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل موندنت چیه؟

نه دیگ نموندم ک یکی دوهفته پیش حکم طلاقمون اومدو تموم...ولی اونموقه ک باهاش بودم خوب دوستش داشتم حتی ناراحت میشدم یا بهم بر میخورد گس لایت میکرد یا مثلا صبورانه میدیدی نشسته داره منو قانع میکنه 

نه دیگ نموندم ک یکی دوهفته پیش حکم طلاقمون اومدو تموم...ولی اونموقه ک باهاش بودم خوب دوستش داشتم حتی ...

آفرین واقعا خودتو نجات دادی 

مردی که عزت نفس زنشو نادیده بگیره پیرت میکنه

آفرین واقعا خودتو نجات دادی مردی که عزت نفس زنشو نادیده بگیره پیرت میکنه

قربونت ،اره بخدا روانی شده بودم از یه طرف عاشقانه رفتار میکرد و اصلا خیلی مهربون و اینا از یه طرف خوردم میکرد اره باااا

تا حالا از هیچ جدایی به این اندازه خوشحال نشدم آفرین دختر

اخیی مرسیی قشنگم بخدا من تو فاز عشق و عاشقی رفتم جلو بعد دیدم اخریا میگفت چه فایده نوازنده ی ارکستر سمفونیک بودی وقتی نمیتونی مث زنداداشم این شکلی کار کنی😑

اخیی مرسیی قشنگم بخدا من تو فاز عشق و عاشقی رفتم جلو بعد دیدم اخریا میگفت چه فایده نوازنده ی ارکستر ...

همه دخترا با امید عشق و آرامش بله میگن ولی وقتی طرف گاو از آب درمیاد همون بهتر تو عقد جدا شدی وشان خودتو حفظ کردی ایشالله یه کیس مناسب سر راهت قرار بگیره و خوشبخت بشی

همه دخترا با امید عشق و آرامش بله میگن ولی وقتی طرف گاو از آب درمیاد همون بهتر تو عقد جدا شدی وشان خ ...

دقیقاااا و من اینو فهیمدم هیچ کس تغییر نمیکنه برعکس تورو تغییر میده...