2777
2789

راحت برای زندگی دیگران از روی زندگی خودتون وباورهای خودتون نسخه نپیچید

هیچکس از اینده خبر نداره

هیچ کس نمیدونه خانواده ای که الان گرفتاری مالی داره تا سال اینده حتی ماه اینده این گرفتاریش ادامه داره یا نه 

و اگر گرفتاری رفع شد ایا میتونه اون زمان هم بچه بیاره یانه!

امید و امیدوار بودن توی دین ما توصیه شده...

اینکه شما ناامیدی و مایوسی باید یه برگشت به درون خودت بزنی ریشه یابی کنی تراپی کنی‌..

نه اینکه با همون دیدگاه مسموم و مایوس برای نسل های بعدی نسخه بپیچی

تویی که مادری رو از بچه اوردن میترسونی تنها یه بچه رو از بین نمی بری یه نسل رو داری منقطع میکنی حواست به حرفایی که میزنی باشه که بعدا پیش خدا شرمنده نشی 

تو روزی نمیدی تو خلق نمیکنی تو فقط وسیله ای همین ...

خیلی خودتو بزرگ نبین تو گردو غباری بیش نیستی توی این دنیا ،خالق کسی دیگه هست 

...

تو اگر روزی تصمیم گرفتی بچه نیاری نیار ولی حق نداری کسی رو منصرف کنی از اوردن بچه اگر اون زن بچه نیاره در کاری که میکنه شریکی و قسم میخورم باید پاسخگو باشی در محضر خدا

والسلام ...

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

تازه الان زدن تو کار زنای شاغل 

و هرکی یه چیزی میگه 

یکی مگه چرا به شوهرش پول میده 

یکی میگه خدا رو بنده نیست چرا پول نمیده 

بخدا که اینا یه عده روانی هستن 

توی نی نی سایت انگار اختیار زندگی خودتو نداری و باید مثل بقیه فکر کنی 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه کلامم با مامانای گل جوونی که قلبشون برای بچه میتپه 

منم گرفتاری مالی دارم منم مشکلات دارم منم با همسرم چالش دارم 

ولی یه زن انقد قدرت داره که از تمام این چالشا سر بلند بیرون بیاد

خدا اندازه قدو قوارمون بهمون مساله و چالش میده

پس خیالتون راحت هممون از پسش برمیایم

مادری حسیه که هیچوقت هیچ کس نمیتونه تجربه کنه تا وقتی خودش مادر نشه 

نمونه مشابه نداره

وقتی بااگاهی و حس مسئولیت بالا بچه بیاری و بدونی گرفتاری همیشه هست   توباید مدیریت گرفتاری رو بلد باشی با دل اسوده تری اقدام میکنی 

🥲😘😍🥰

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

ببین اینکه دخالت کنی تو هر چیزی کار غلط و اشتباهیه

ولی وقتی میان سوال میکنن و نظر میخوان بهشون میگی .. حالا در مورد هر چیزی باشه

نظر چیه ؟؟؟ تفکری که هر آدمی بنا به شرایط مذهبی و زندگی و تجربیات به دست آورده

برای همین اگه میخوان نگی ، نپرسن

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

ببین اینکه دخالت کنی تو هر چیزی کار غلط و اشتباهیهولی وقتی میان سوال میکنن و نظر میخوان بهشون میگی . ...

من خداشاهده سرتاپیکی بودم بنده خدا باردار بود دنبال چیز دیگه ای بود اصلا

یکی مث بازپرسای جنایی اومده بود رفته بود تو مغزش که تو چرا داری بچه میاری خداشاهده زنه قالب تهی کرده بود

اونی که نظر میپرسه بله فرق داره

ولی دیگه اینجا بعضی کاربرا پارو خیلی فراتر گذاشتن 

ادم فکر میکنه پول گرفتن بیان روحیه هارو خراب کنن بخدا 

وزارت بهداشت امروز امار جالبی داده بود

اینکه نرخ فرزندآوری بالاشهرِ تهران کم‌تر از پایین‌شهرِ تهرانه.

حتی توی استان‌های برخوردار هم نرخ فرزندآوری نسبت به استان‌های کم‌برخوردار پایین‌تره.

کاش دغدغه مندا کمی هم از اون طرف به موصوع نگاه کنن و حالا که نگرانیشو دارن تو زندگی ادمای مرفه هم دخالت کنن و برای اونا هم تعیین تکلیف کنن و تبلیغ کنن که وقتی مشکل مالی نداریدم لطفا بچه دار بشید و به کارهای جانبی مثل پرورش سگ و گربه اهتمام نکنید تا هم مشکل کاهش موالید و اسیبهاش کمی برطرف شه و هم کیفیت نسل داشته باشیم لااقل از لحاظ مالی

خدارو خوش نمیاد فقط به یک طبقه سرکوفت بزنن کسانی که برای از بین رفتن یک یوز مثلا ، پیرهن ها میدرن  اما در برابر انقراض نسل ایرانی بی تفاوتن که هیچ بعصا سرعتم میدن بهش

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

وزارت بهداشت امروز امار جالبی داده بوداینکه نرخ فرزندآوری بالاشهرِ تهران کم‌تر از پایین‌شهرِ تهرانه. ...

🫶👍👍👍🤦‍♀️بله همینطوره

به نظر من مردم عادی نمیان تاپیک بزنن بچه نیارید معمولا مشغول زندگی خودشونن کسایی که همچین تاپیکایی میزنن مشکوکن

ازپا درآمد و له شد💪بوم بوم بوم بوم بوم تلاویو😂✌️✌️✌️          ذهن استعمار زده و جهان سومی آنجاست که‌؛ شهروند آمریکایی منتقد دولت فدرال و محلی خود در مهار آتش و خدمات است اما شهروند ایرانی از بیمه و خدمات دولت آمریکا دفاع میکند تا هیمنه آمریکا در ذهنش شکسته نشود. قرن 18 و 19 استعمار کشور اشغال میکرد در عصر ما اذهان را به استعمار گرفته است. استاد زادبر🇵🇸 سنصلی فی القدس انشاءالله 🇵🇸       ایرانیا اینهمه دارو و واکسن تولید کردن نمیدونم چرا واکسن خود تحقیری تولید نمیکنن بیماری خودتحقیری واقعا مهلکه😉😉

به نظر من مردم عادی نمیان تاپیک بزنن بچه نیارید معمولا مشغول زندگی خودشونن کسایی که همچین تاپیکایی م ...

باور کن منم میگم اینا یه نیتی پشت حرفاشون هست وگرنه مگه میشه انقد یهو موج شدید بشه علیه بچه اوردن 

باور کن منم میگم اینا یه نیتی پشت حرفاشون هست وگرنه مگه میشه انقد یهو موج شدید بشه علیه بچه اوردن

دقیقا اونم تو سایتی که برای مادران و بارداری ساخته شده بیان دقیقا علیه فرزندآوری فعالیت کنن

ازپا درآمد و له شد💪بوم بوم بوم بوم بوم تلاویو😂✌️✌️✌️          ذهن استعمار زده و جهان سومی آنجاست که‌؛ شهروند آمریکایی منتقد دولت فدرال و محلی خود در مهار آتش و خدمات است اما شهروند ایرانی از بیمه و خدمات دولت آمریکا دفاع میکند تا هیمنه آمریکا در ذهنش شکسته نشود. قرن 18 و 19 استعمار کشور اشغال میکرد در عصر ما اذهان را به استعمار گرفته است. استاد زادبر🇵🇸 سنصلی فی القدس انشاءالله 🇵🇸       ایرانیا اینهمه دارو و واکسن تولید کردن نمیدونم چرا واکسن خود تحقیری تولید نمیکنن بیماری خودتحقیری واقعا مهلکه😉😉

دقیقا اونم تو سایتی که برای مادران و بارداری ساخته شده بیان دقیقا علیه فرزندآوری فعالیت کنن

ادم باید خودش عاقل باشه دیگه ما وظیفمون رو انجام دادیم 👍

ادم باید خودش عاقل باشه دیگه ما وظیفمون رو انجام دادیم 👍

بله درسته‌❤️❤️❤️