2777
2789
بله دو تا ۱۳ و ۹ ساله دارم کار خدا بود باورم نمی شد به همین راحتی باردار بشم البته خودم سلامت کامل ب ...

منم سلامت کاملم

سونو واژینال هم دادم خانم دکترش گفت همه چیت عالیه تخمک‌ها تخمدان همه چی...

شوهرمم تحرک و تعدادش خوبه فقط مورفولوژیش دو درصده دکتر گفت باید آی وی اف شین😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم تحرکش خوبه هم تعدادش فقط مورفولوژی‌ش دو درصد نرمالهخیلی ناامیدم...

نه عزیزم امیدت به خدا باشه مال شوهر من تحرکشم دو سه دزصد بود ولی خدا خواستو شد استرسو اضطراب مانع بارداریت میشه منم کلا نا امید بودم همش گریه می کردم ولی خدا خواستو شد حتی اگه طبیعی هم نشد با درمان حلش می کنید نگران نباش

تحرک و همه چی خوبهفقط مورفولوژی یعنی شکلشون ۲ درصد نرماله😔

ناامید نشو 

فقط داروهای همسرتو بده بهش 

تقویتش کن ...مث نخود اب بده ....شیرموز با تخم بلدرچین و مغزه جات بده ...اب هویج ...ازین جور چیزا بده خوب میشه عزیزم

چطوری ؟ منم با این وضعیت دو تا بچه هام پسر شدن درحالیکه می گن اسپرم ضعیف باعث دختر زایی میشه

همش دروغه محضه 

من خودم همسرم توی مرکز ناباروری آزمایش داد سه بار ...انقدر خفن بود وضعیت اسپرمش که حد نداشت ...ولی هردو بچه ام دختره.

ولی من با ۸۰نفر توی ی گروه در ارتباط بودم که همشون مشکل داشتن آزمایشا افتضاح ...ولی همشون پسر شدن بچه هاشون.

اینکه توی رحم چ اتفاقی میفته ...چجوری این اتصال رخ میده و بر چ اساسی رو فقط خدا میدونه .

من سر بچه دومم ۴سال تحقیق میکردم چون پرستارم بودم خییییلی رعایت کردم هرچیزیو ک بگی انجام دادم (فقط ای وی اف نکردم چون معتقد بودم خود خدا باید بهم بده )ولی دومیمم دختر شد .

همش دروغه محضه من خودم همسرم توی مرکز ناباروری آزمایش داد سه بار ...انقدر خفن بود وضعیت اسپرمش که حد ...

ععععههه جالبه منم شوهرم تعدادش خوب بود مورفولوژی و تحرک افتضاح و داغون هر دو پسر شدن 

چکار کردن که ما هم انجام بدیم واقعا خسته ام

اونام همه تحت نظر دکتر بودن داروهای تقوینی میدادن همسراشون 

تغذیه ام مث گوشت .نخود اب .آبگوشت ..اب هویج ...شیرموز با شیره انگور و تخم بلدرچین و مغزه جات 

صبحونه ترکیب خرما وشیره انگور 

تخم مرع محلی+روغن زیتون 

کلا ازینجور تقویتای غذاییم داشتن .