2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس انداز بصورت پول که درست نیست 

ولی اگه طلا و دلار و خونه منظورته که خب بچه داریم و خودمونم بهش نیاز پیدا میکنیم در آینده 

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
با پس انداز یکم سخت میگذره برای ماها ک حقوق کم داریم باید از یه چیزایی بزنیم ک بشه پس انداز کرد

آره ولی بخاطر آینده خودمون و بچه ها مجبوریم 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

ویلا بخرم

برم سفر

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
مستاجرید؟ نصف پول خونه رو تونستید پس انداز کنید؟

اره

نه شاید یک سومش

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
ناامید نمیشی هدف منم همینه بعضی وقتا میگم نمیشه اصلا نمیشه 😭چنددرصد پولشو تونستی پس انداز کنی

هیچی 😂جدی میگم 

ولی قرار گذاشتیم خورد خورد جمع کنیم بچه دارم فردا بزرگ میشه اینده داره باید یکاری کنیم 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔