2777
2789
عنوان

رشته معماری یا گرافیک کدوم بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هزار نفر و کمک کردم .همین که شما مسیر درستی بری هدیه ای بزرگ برای من هست که واسطه ای شدم برای موف ...

خب امیدوارم راست بگی 

درخواست میدم آیدی بدم 

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

وای جدی میشه راجبش بگی؟خیلی علاقه دارم آزاد می‌خونین با دولتی ؟ الان معماری داخلی می‌خونین؟ باید ماک ...

نه دولتیم 

فعلا ماکت نداشتم البته سال دوازدهم یه ماکت خونه با مبلمان کامل درست کردیم... ببین منطقی فکر کن از دور همه فکر میکنن خیلی خوشگله ماکت و راندو و رندر ... ولی باور کن تا به اون نتیجه قشنگ برسه هزار بار بیچاره میشی اصلا احساسی تصمیم نگیر 

بدی معماری داخلی اینکه چون چیزای رنگی و اینا داره گول زننده است و قسمت سخت کار رو پنهان می‌کنه 

توی دانشگاه بیشتر الان کار با نرم افزار داریم  اتوکد که هنرستان بود دانشگاه این ترم رویت داریم بعدش تریدی مکس .

مواد مصالح و رلووه و پرسپکتیو و ترسیم فنی و یه سری درس تخصصی مثل درک و بیان و منظر و تاریخ هنر و معماری داخلی... و حجم کاری صد برابر هنرستان.

با خودت دو دوتا چهارتا کن ببین اصلا از چی این رشته خوشت میاد این فقط هنر نیست تلفیق مهندسی و هنره شب بیداری زیاد داره دقت بالا میخواد میل به میل باید حواست باشه حجم کار عملی زیاده و همزمان بخش تئوری که بسیار گسترده هست بخاطر منابع مختلف زیاده و باید مسلط باشی .

رشته پر خرجی هم هست لپتاپ قوی نیاز داری و وسایل ترسیم و ماکت هم گرونه 

نه دولتیم فعلا ماکت نداشتم البته سال دوازدهم یه ماکت خونه با مبلمان کامل درست کردیم... ببین منطقی فک ...

اول خیلی ممنونم از راهنمایی و کمکی که بهم کردین و وقتی که گذاشتین 

دوم اینکه من عاشق این رشته هستم از یه طرفم میگم نکنه احساسی تصمیم بگیرم 

سوم دو دل شدم، اینطوری که میگین تو دانشگاه سخت پیش می‌ره مگر اینکه عملی کار کنم بجای دانشگاه برم دوره های این رشته رو که هزینه کمتری داره چون تو هزینه مشکل دارم و من قیمت دوره کردم ۱۸ تومن ترم ۱ ، بنظرم خوبه اگه مجبورم نکنن خرج کنم ۴ سال ، بعد بتونم کاراموری جایی برم و یاد بگیرم 

آها یعنی تا ارشد نگیرم نمیتونم جایی کار کنم ممنونم ازتون براتون آیت الکرسی مبخونم ممنونم برام وقت گذ ...

ممنونم عزیزم اگر ازمون بهزیستی یا اموزش پرورش قبول بشی میتونی با لیسانس اینجاها کار کنی

یا بری ازاد و غیرانتفاعی مشاور مدرسه بشی

اما توی کلینیک و مطب و بیمارستان بدون ارشد نمیشه

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
ممنونم عزیزم اگر ازمون بهزیستی یا اموزش پرورش قبول بشی میتونی با لیسانس اینجاها کار کنییا بری ازاد و ...

وای ممنونم ازتون 

واقعا مچکرم که کمکم کردین 

امبدوارم موفق باشین