2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره معلومه که واقعی خودم حالت تهو سرگیجه سر درد بی حالی و دعوا تو خانواده و اعصاب خوردی و استفراغ و ...

حتما پیش همون استاد معروفت ؟

خسته نشدی

خوبه تو تاپیک پربازدید ک نی نی یارم بودر سوا شدی ک شماره ک میدی برا خودته مردمو تیغ میزنی

شک نکن کارمای این کارات روپس میدی

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

عزیزم ۴۱روز سوره بقره گوش بده یایخون

اگ طلسم داشته باشی باطل میشه

سوره بقره هم ازقسمت کلیپای گوگول

که ی کلیپ یک ساعتس اونو دانلود کن از روش بخون

بعد ۴۱روز

روزی صدتا ایه بخون ک دیگ طلسم ایناروت تاثیر نداره

_*

چهارگوشه خونتونو نمک ایت الکرسی بزار

تو اتاقت قران بزار

هرروز دست بزار رو سرت  سوره فلق ناس بخون

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

حتما پیش همون استاد معروفت ؟خسته نشدیخوبه تو تاپیک پربازدید ک نی نی یارم بودر سوا شدی ک شماره ک میدی ...

ایول اصلا خجالتم نمیکشه بارها رسواش کردن

اولین کاربریم مال سال ۹۸😇 و بعد اون ۳بار تعلیق شدم🙃

عزیزم ذاتاطلسم خرافه هستش 

شاید افراد خیلی محدودی تو ایران این کاره باشن یعنی شاید برات طلسم بگیرن اما اثری نداره 

ولی اگر واقعا داشتی باید یکی باطل کنه چون راهی نداره

اولین کاربریم مال سال ۹۸😇 و بعد اون ۳بار تعلیق شدم🙃