2777
2789
عنوان

چرا میگن کریسمس ربطی به مسیحی بودن نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 87 پست

فقط کافیه اونایی که امسال هالووین رو جشن گرفتن به جشن یلدا و نوروز من عین هر سال بتوپن خدا شاهده برخوردای سامورایی طور میکنم باهاشون 😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

کسی میگیره به خودش مربوطه 

کسیو نمیگیره هم به خودش مربوطه 

کسی ک‌مسیحیه و میگیره به خودش مربوطه 

کسیم ک مسیحی نیست و میگیرهم ب خودش مربوطه 

مگه جشن گرفتن اونا پول از جیب شما کم می‌کنه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست                         من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونو به احترام مسیحیهایی که توی اون شهر زندگی میکنن گذاشتن توی پاساژ.مسخره اینه که منه ایرانی توی خو ...

والا من یه مسیحی ندیدم تو اون پاساژ.همه مسلمون بودن وبا حجاب!!

نکته اینجاس که مذهبیای ما،فقط بلدن سجاده آب بکشن

چه عیبی داره ادم جشن میلاد یه پیامبری رو جشن بگیره؟!

ما عروسیمون زمستون بود مناسبت نبود تولد حضرت عیسی عروسی گرفتیم 😂😂

عزیزممم خوشبخت بشی❤️🤭

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

کشور ما مسلمان هست ❤️

ولی مسیحی یهو.دی زرتشتی هم تو کشور ما زندگی میکنند و بسیار هم محترمند

کشور ما مسلمان هست ولی تو همین کشور واقعا چند درصد مسلمان واقعی میتونی ببینی؟

یه ادم چقدر میتونه بی لول باشه که برای جشن گرفتنای بقیه تعیین تکلیف کنه....

از اون جایی که دوس ندارم با یه احمق بحث کنم پس بحث نمیکنم 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

حق

البته من نظرم در مورد مراسمهای مذهبی هم مثل کریسمس هستا.

اینم حقه؟

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

فقط کافیه اونایی که امسال هالووین رو جشن گرفتن به جشن یلدا و نوروز من عین هر سال بتوپن خدا شاهده برخ ...

حقققق🤣🤣🤣

والا من یه مسیحی ندیدم تو اون پاساژ.همه مسلمون بودن وبا حجاب!!نکته اینجاس که مذهبیای ما،فقط بلدن سجا ...

چون شما ندیدی دلیل بر نبودنشون نیست

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

البته من نظرم در مورد مراسمهای مذهبی هم مثل کریسمس هستا.اینم حقه؟

اگه راجب میلاد حضرت محمد هم همین نطر باشه و رگ آریایی نزنه بالا حق 

ولی اگه فقط در مورد کریسمس  و هالووین صدق کنه قطا خیر 

دقیقا😁

بعد ما نمیگیم عزاداری کنن اخه میدونید کجاش زور میگه الان یک ماه دیگه شب یلداس ببین چطوری از وضعیت اقتصادی مینالن که پول نداریم ی میوه بخریم عید میشه پول ندارن لباس بخرن بعد واسه جشن های غربی پول دارن اقتصادم عالیه