2777
2789
عنوان

چرا میگن کریسمس ربطی به مسیحی بودن نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 87 پست
دو سال قبل رفتیم‌کربلا،داخل یکی از پاساژهای معروف کربلا،به اسم الحارث،یه درخت کریسمس به ارتفاع ۴طبقه ...

عیب اینه که مردم ایران فازشون معلوم نیست

ما آریایی هستیم برا چی مبعث بگیریم 

چرا برا کربلا هزینه میکنید

بعد هالووین میگیرن

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

بعضی هموطنان آریایی روز اعیاد و مناسب های مذهبی که میشه رگ پارسیشون میزنه بالااونوقت به هالوین و کر ...

خداروشکر توی این ۴۲ سالی که از خدا عمر گرفتم همیشه یادم بوده من فقط یه اریایی هستم

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالبه شما میگین باید به نظر همه احترام گذاشت کسی که موقع مراسم های مذهبی و شیعه رگ آریایی میزنه بالا ...

بله من به نظر همه احترام میذارم

طرف مراسم مذهبی دوست نداره خوب میتونه شرکت نکنه کریسمس دوست داره جشن میگیره همه رو که نمیتونیم همسو با خودمون کنیم

البته که افرادی که بیاحترامی میکنند به مراسمات رو اصلا قبول ندارم چه مراسمات مذهبی باشه چه کریسمس و هالووین باشه

هر کس مسیر زندگی و اعتقادات خودش رو داره به سلامتی ازش لذت ببره

الان هم حتما برام مثال داعش رو میزنید ولی قطعا منظورم من لذتی هستش که به  دیگران اسیب نرسونه

احترام به عقاید به شرطی بود که یه کسی آسیب نزنه! قتل آسیب نمیزنه؟! این که یکی میخواد کریسمس بگیره آس ...

وقتی کسی مبعث رو جشن میگیره یا میره کربلا رگ غیرتشون میزنه بالا 

برا چی کریسمس و هالووین میگیرن؟

مگه آریایی نبودن

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

باور کن من به اینی که میگی باور دارم ولی خب اینکه از یه طرف حرف از آریایی بودن بزنن ، از طرفی به رسو ...

چرا میگید مربوط نیس. وقتی تو مدارس و مهدکودک ها و خانه بازی ها و.... این جشن ها رو برگزار میکنن پس به مایی که بچه هامون تو این جامعه هستن مربوطه

پس یه قاتل هم دلش میخواد آدم بکشه کسی نباید چیزی بگه

الان کسی دلش بخواد عقیده داشته باشه بخواد کریسمس رو جشن بگیره، ضررش برای دیگران چیه؟ چرا چیزای بی ربطو به هم ربط میدین!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
از نظر من یه کاری کردن با مردم که دیگه فرهنگ و رسوم ایرانی رو قشنگ نمیدونه چون فرهنگ ایرانی رو یجور ...

دقیقا

و البته مردم ما این رو فراموش کردن که کشور ما مسلمان هست 

دو سال قبل رفتیم‌کربلا،داخل یکی از پاساژهای معروف کربلا،به اسم الحارث،یه درخت کریسمس به ارتفاع ۴طبقه ...

اونو به احترام مسیحیهایی که توی اون شهر زندگی میکنن گذاشتن توی پاساژ.

مسخره اینه که منه ایرانی توی خونم درخت کریسمس بزارم

اینا با هم فرق داره

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

عیب اینه که مردم ایران فازشون معلوم نیستما آریایی هستیم برا چی مبعث بگیریم چرا برا کربلا هزینه میکنی ...

هیچ جشنی بد نیس.هرچی دل آدمو شاد کنه،خوبه.

فقط ما ایرانیا هستیم که تو دنیا فاز آریایی یا شیعه بودن برداشتیم!!

درصورتیکه خیلی از کشورای مسلمون،از ما مسلمون ترن.واین اداهارو ندارن

بله من به نظر همه احترام میذارمطرف مراسم مذهبی دوست نداره خوب میتونه شرکت نکنه کریسمس دوست داره جشن ...

کشور ما مسلمان هست ❤️

الان کسی دلش بخواد عقیده داشته باشه بخواد کریسمس رو جشن بگیره، ضررش برای دیگران چیه؟ چرا چیزای بی رب ...

چون دوس دارم 

دقیقاو البته مردم ما این رو فراموش کردن که کشور ما مسلمان هست

نوروز ربطی به مسلمان بودن هم نداره مسیحی هم داریم تو کشورمون و من به شخصه کریسمس وقتی از محله مسیحیا رد میشم لذت میبرم از جشناشون.ولی خب بعضیا صرفا برا پز کریسمس میگیرن 

اونو به احترام مسیحیهایی که توی اون شهر زندگی میکنن گذاشتن توی پاساژ.مسخره اینه که منه ایرانی توی خو ...

حق