2777
2789
عنوان

چرا میگن کریسمس ربطی به مسیحی بودن نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 87 پست
باور کن اگه حضرت عیسی چینی بود جشن که نمیگرفتن کلی هم مریم و عیسی رو مسخره میکردن ولی خب اینا ذوب در ...

حقققق تا روز قیامت ❤️

دقیقا همینه

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایرانی جماعت نخود هر آشی هست بجز آش خودش.

همینا نوروز که میشه دلو دماغ نوروز ندارن

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

پس یه قاتل هم دلش میخواد آدم بکشه کسی نباید چیزی بگه

جالبه که میلاد یکی از پیامبران رو به قتل ربط میدین

در کل شادی و خوشحالی به هر بهونه ای خوبه حالا یکی با کریسمس و هالووین شاده یکی با عید فطر و قربان یکی هم با شب یلدا و عید نوروز

بعضی هموطنان آریایی روز اعیاد و مناسب های مذهبی  که میشه 

رگ پارسیشون میزنه بالا

اونوقت به هالوین و کریسمس و ..... که میرسن یادشون میره آریایی هستن

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

جشن کریسمس و سال نو خیلی نزدیک هم هستند خیلی غربی های غیر معتقد هم میگیرند چون دیگه حالت مذهبی نداره ...

اخه تو ایران یه کم قضیه متفاوته 😁❤️

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

دو سال قبل رفتیم‌کربلا،داخل یکی از پاساژهای معروف کربلا،به اسم الحارث،یه درخت کریسمس به ارتفاع ۴طبقه درست کرده بودن،همه هم باهاشون عکس میگرفتن.

این مسخره بازیا که میگن کریسمس واسه‌ما نیس،فقط مخصوص ایرانیاس!!چه عیبی داره آدم جشن بگیره؟!همش که نباید عزاداری کنیم

پس یه قاتل هم دلش میخواد آدم بکشه کسی نباید چیزی بگه

احترام به عقاید به شرطی بود که یه کسی آسیب نزنه! قتل آسیب نمیزنه؟! این که یکی میخواد کریسمس بگیره آسیبی برای کسی نداره. من تو پست اولم صرفا به تضاد و دوگانگی فرهنگی بعضی از مزدم یه نگاه طنز داشتم بااینحال کسی حق نداره برای دیگری تعیین تکلیف کنه گلم

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

جالبه که میلاد یکی از پیامبران رو به قتل ربط میدیندر کل شادی و خوشحالی به هر بهونه ای خوبه حالا یکی ...

جالبه شما میگین باید به نظر همه احترام گذاشت 

کسی که موقع مراسم های مذهبی و شیعه رگ آریایی میزنه بالا لازم نکرده کریسمس و هالووین یگیره😁

بعضی هموطنان آریایی روز اعیاد و مناسب های مذهبی که میشه رگ پارسیشون میزنه بالااونوقت به هالوین و کر ...

دقیقا

فازشون معلوم نیست 

از نظر من یه کاری کردن با مردم که دیگه فرهنگ و رسوم ایرانی رو قشنگ نمیدونه چون فرهنگ ایرانی رو یجور دیگه نشون دادن .با نوروز دیگه شادی نمیاد که گرونی و بحران و .. بیشتر میشه.وگرنه خیلی قشنگ تر از کریسمس بود