2777
2789
عنوان

چرا میگن کریسمس ربطی به مسیحی بودن نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 87 پست
کسی حق نداره واسه اعتقاد و علاقه ی آدما تعیین تکلیف کنههرکس جوری که دلش میخواد زندگی میکنه

باور کن من به اینی که میگی باور دارم ولی خب اینکه از یه طرف حرف از آریایی بودن بزنن ، از طرفی به رسوم و فرهنگ و مشاهیر و ادبیاتش کمتر ارزشی قائلن و حوصله ندارن، از طرف دیگه برای همین مدل جشن های غیر ایرانی حال و انرژی خوبی دارن ، بله صد البته به من مربوط نیس ولی این همه تضاد خیلی تابلوعه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

باور کن من به اینی که میگی باور دارم ولی خب اینکه از یه طرف حرف از آریایی بودن بزنن ، از طرفی به رسو ...

آریایی بودن فقط به ایرانیا نمیگن 

به قوم بزرگی از مردم هند‌ و اروپا و ایران میگن

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلیلی نداره جز اینکه با اسلام مخالفن وگرنه اگه ادعای آریایی بودن میکنن نباید جشن های غربی رو بگیرن و ...

اونم باز یه دلیل و ریشه اصلی تر داره. 

و اینکه آریایی دوست بودن منافاتی با جشن های غیر ایرانی نداره اینجوری نیس که بگیم وطن‌پرستی؟ پس حق نداری اسم ولنتاین رو بیاری چون خودمون سپندارمذگان داریم. بهتره کسی کاری به کسی نداشته یاشه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

میلاد مسیح فک کنم چند روز قبل و بعده

برا جشن تولد عیسی  مسیح هست ❤️

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

کریسمس مربوط به تولد عیسی مسیح هست، ولی هر کسی دوست داشته باشه می تونه این تولد را جشن بگیره.

هر کس که مسیحی باشه ❤️

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

کریسمس روز زادروز عیسی مسیحه ولی تو بعضی کشورای غیرمسیحی هم جشن گرفته میشه

کشور غیر مسیحی نداریم که 

تو همه کشور ها حداقل شده ۱۰ تا هم مسیحی هستند یا مسلمون یا یهود 

آریایی بودن فقط به ایرانیا نمیگن به قوم بزرگی از مردم هند‌ و اروپا و ایران میگن

اروپا که نه ولی بله ایران، هند، افغانستان ، پاکستان ، تاجیکستان، ماها آریایی هستیم ولی من حرفم درباره مردم خودمون بود نه تاریخی جغرافیایی 

چون اسلام تمام پيامبران قبلي رو قبول داره، فراموش كردي؟

من مسیحی نیستم 

همونطور که یهوودی نیستم 

همونطور که سنی نیستم و ...

((سال نو میلادی، پایان یک سال تقویمی و آغاز سال جدید در شب ۳۱ دسامبر (۱۰ دی‌ماه) است در حالی که کریس ...

درسته گلم

بسته ب شرایط رنگ عوض میکنن ی بار میگن ما آریایی هستیم عرب نمیپرستیمبعد هالوین و کریسمس میگیرن😂

دقیقا😁

کسی حق نداره واسه اعتقاد و علاقه ی آدما تعیین تکلیف کنههرکس جوری که دلش میخواد زندگی میکنه

پس یه قاتل هم دلش میخواد آدم بکشه کسی نباید چیزی بگه 

عزیزم اینا دوتا موضوع متفاوت کریسمس با میلاد مسیح فرق داره

نه عزیز فرق نداره 

جشن کریسمس و سال نو خیلی نزدیک هم هستند خیلی غربی های غیر معتقد هم میگیرند چون دیگه حالت مذهبی نداره بیشتر یه مراسم اجتماعی و فرهنگی هست و تقریبا بین المللی شده دیگه حالت انحصار واسه یه گروه دینی خاصی نیست