کسی حق نداره واسه اعتقاد و علاقه ی آدما تعیین تکلیف کنههرکس جوری که دلش میخواد زندگی میکنه
باور کن من به اینی که میگی باور دارم ولی خب اینکه از یه طرف حرف از آریایی بودن بزنن ، از طرفی به رسوم و فرهنگ و مشاهیر و ادبیاتش کمتر ارزشی قائلن و حوصله ندارن، از طرف دیگه برای همین مدل جشن های غیر ایرانی حال و انرژی خوبی دارن ، بله صد البته به من مربوط نیس ولی این همه تضاد خیلی تابلوعه
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
دلیلی نداره جز اینکه با اسلام مخالفن وگرنه اگه ادعای آریایی بودن میکنن نباید جشن های غربی رو بگیرن و ...
اونم باز یه دلیل و ریشه اصلی تر داره.
و اینکه آریایی دوست بودن منافاتی با جشن های غیر ایرانی نداره اینجوری نیس که بگیم وطنپرستی؟ پس حق نداری اسم ولنتاین رو بیاری چون خودمون سپندارمذگان داریم. بهتره کسی کاری به کسی نداشته یاشه
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
جشن کریسمس و سال نو خیلی نزدیک هم هستند خیلی غربی های غیر معتقد هم میگیرند چون دیگه حالت مذهبی نداره بیشتر یه مراسم اجتماعی و فرهنگی هست و تقریبا بین المللی شده دیگه حالت انحصار واسه یه گروه دینی خاصی نیست