2777
2789
نه نمیخرم بجاش طلا میخرم برای پس انداز ،نمیدونم چرا تو ایران آیفون داشتن کلاسه

ی سریا کلاس میدونن ی سریا نه و از روی علاقه یا از نظر نرم افزار و دوربین و.. بستگی ب کاری ک باهاش میکنن میخرن

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پولش رو نداشتم حقوقم قانون کار هست ولی اونقدر دوست داشتم که چندماه جمع کردم خریدم، هنوز ناونستم ریجسترش کنم ولی بازم با دیدنش ذوق می کنم و وقتی باهاش کار می کنم لذت می برم ، دوربینش هم عالیه با اینکه قبلش هم گوشی سامسونگ مدل بالا داشتم .

قبلا اینجور چیزا برام مهم بود

پولدار باشم و...

بعد الان یه جوری شده که واقعا از وجودم حس کردم که اینجور چیزا حالمو خوب نمیکنه خوشبختی نمیاره

یه چیزایی تو زندگی هست که آدم حاضر میشه تو چادر زندگی کنه ولی شاد باشه

نه بهش نیازی ندارم

یه گوشی مناسب اونم اگه نیاز داشته باشه میگیرم

با بقیشم طلا میخرم

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
نه اون پولو میدادم طلا چندسال بعد که هیچ چندماه بعد سودش دستم می اومد

اخه همسرم ب طلا اعتقاد نداره 

سرمایه کار میکنه 

منم میگه اینقد دگ اشکال نداره من بخرم

پس انداز برای یک خانوم ضروریه این نظر منه چون آینده هیچوقت قابل پیش بینی نیست ،البته من اگه پولش رو هم داشتم نمیخریدم چون برام این چیزا مهم نیست مثلا پولشو داشتم دماغ عمل کنم کلی عمل نکردم یا برم ژل و اینا بزنم ولی نزدم بقیه اطرافیانم با اینکه از شوهراشون میگرفتن همه اینکارا رو کردن کلا بستگی به تیپ شخصیتی داره ،شما اگه میبینی با خریدن آیفون حالت خوب میشه بخر شاید فردا حسرت بخوری چرا داشتم نخریدم دیگه هرکی با یه چیزی خوشحال میشه

13پرومکس؟

نه ۱۵ پرو ، ولی شما اصلا سمت ۱۳ پرومکس نرو ، ۱۴ پرومکس ریجستر شده یا ۱۵ پرومکس بدون ریجستر با این پول بخر، البته بنظر من پرو خیلی خوش دست تر از پرومکس هست.

من اگه پوستم سالم باشه 

دندون هام سالم باشه 

پول چکاب شش ماه به شش ماهمو تا ده سال اینده داشته باشم 

بچه نداشته باشم 

خونه و ماشین و پس اندازه داشته باشم 

حداقل دو سفر خارجه رفته باشم 

بعد پولمو میدم برند آیفون میخرم

پس انداز برای یک خانوم ضروریه این نظر منه چون آینده هیچوقت قابل پیش بینی نیست ،البته من اگه پولش رو ...

دقیقا

مثلا من از چیزای ساده خوشحال میشم

همسرم یه شاخه گل بخره البته با عشق