2777
2789
عنوان

بابام چرا اینطوری میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 45 پست
وقتی تلفنی گفتم بعدش امد شهری ک من هستم انقدر عصبی بود ک اصن نمیشناختمش

اگر پیام میخونه با پیامک باهاش حرف بزن ... 

از این حرفایی که دخترا خودشونو تو دل باهاشون جا میکنن.... بهش پیام بده و بگو مهم نیست بین شما و مادر چه اتفاقی افتاده من هیچوقت تنهات نمیذارم چون بهترین پدر دنیایی .... فقط دلم میخواست مادرم رو ببینم ...

البته اگر قصد نداری با مادرت بری همچین پیامو بهش بده 

وقتی داخل آمبولانس بود با دستای سرد و پیله بسته دست های عروسش را محکم گرفت و گفت من می‌دونم اگر برم دیگه برنمی‌گردم .. تو هم بیا تنهام نذار ...عروس گفت مادر این حرفو نزن حالت خوب میشه و زود برمیگردی ... فشارش بالازده بود ..وقتی بیمارستان بستری شد .. مدام سراغ مریم عروسش را می‌گرفت 💔..اما عروس خیلی دور بود ..سه روز وضعیتش ثابت بود اما در نهایت دنیا رو ترک کرد ...دوست خوبم میشه برای مادربزرگم فاتحه بفرستی ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه نمیتونم برم شهرمون دانشگاه دارم بعد جواب تلفنشم نمیده یه هفته گذشته

اگر پیامک میده پیامک بزن ... پیام های احساسی براش بفرست .. اینقدر پیام بده تا آخر جواب بده .... 

وقتی داخل آمبولانس بود با دستای سرد و پیله بسته دست های عروسش را محکم گرفت و گفت من می‌دونم اگر برم دیگه برنمی‌گردم .. تو هم بیا تنهام نذار ...عروس گفت مادر این حرفو نزن حالت خوب میشه و زود برمیگردی ... فشارش بالازده بود ..وقتی بیمارستان بستری شد .. مدام سراغ مریم عروسش را می‌گرفت 💔..اما عروس خیلی دور بود ..سه روز وضعیتش ثابت بود اما در نهایت دنیا رو ترک کرد ...دوست خوبم میشه برای مادربزرگم فاتحه بفرستی ...

میخوام با مادرم رابطه داشته باشم

می‌دونم این حق تو هست ... منظورم این بود قصد مهاجرت داری ؟ .. مطمعنم پدرت فقط نگران این شده که تنهاش بذاری 

می‌دونم این حق تو هست ... منظورم این بود قصد مهاجرت داری ؟ .. مطمعنم پدرت فقط نگران این شده که تنهاش ...

ببین مادرم گفته که برم باهاش ولی قبول نکردم  هم اینکه کلا نمیخوام پدرم ول کنم هم یه رشته دانشگاهی خوب امسال قبول شدم  مادرمم گفته پیشت میمونم تا درست تموم شد باهام بیا  در کل اینکه میخوایم دیگ باهم باشیم    ولی بابام کلا میگ مادری نداری باید ولش کنی یا من و ول کنی

ببین مادرم گفته که برم باهاش ولی قبول نکردم هم اینکه کلا نمیخوام پدرم ول کنم هم یه رشته دانشگاهی خو ...

اگر پدرت اطمینان پیدا کنه که قصد ترکش رو نداری .. عصبانیتش فروکش می‌کنه ... با ارتباط تو هم با مادرت دخالت نمیکنه 

اگر پدرت اطمینان پیدا کنه که قصد ترکش رو نداری .. عصبانیتش فروکش می‌کنه ... با ارتباط تو هم با مادرت ...

نمیدونم کلی اون اول ک فهمید پیام تحدید امیز به مادرم داد

آخه بابام خیلی وقتی یه حرفی میزنه روش هست الانم یه هفته دیگ زنگی نزده

عزیزم،خیلی ناراحت شدم،بابات عصبانی بوده یه حرفی از لج مامانت زده،بعییید میدونم ولت کنه،ناراحت نباش،یعنی مامانت میخواد ۶ سال پیشت بمونه؟؟! 

نمیدونم کلی اون اول ک فهمید پیام تحدید امیز به مادرم داد

بعدشم مامانت مقصر نبوده!! خیانت و نذاشته تورو ببینه و... چرا باید الان این رفتارهای بکنه!!؟داره خودخواهانه تصمیم میگیره،خودش میتونه مادرشو کنار بزاره؟!! که همچین انتطاری از تو داره!!!!

بعدشم مامانت مقصر نبوده!! خیانت و نذاشته تورو ببینه و... چرا باید الان این رفتارهای بکنه!!؟داره خودخ ...

حتی امروزم زنگ و پیام زدم جواب نداد نمیدونم چرا داره این کار و میکنه