2777
2789
عنوان

کات با حس خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 27 پست
خوب پیدا کنیم چی میشه؟ ...از نخوردنش ک بیشتر ضرر نداره .دکتر من میگفت افسردگی درمان نشه میزنه ب استخ ...

باورت میشه زده به استخونم ؟ 

این موضوع واقعا به استخون من زده چون انتظار نداشتم اونی که اینقذر ادعای عشق میکنه اینجور کنه باهام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورت میشه زده به استخونم ؟ این موضوع واقعا به استخون من زده چون انتظار نداشتم اونی که اینقذر ادعای ...

عزیزممم کاش کنارت بودم دلداریت میدادم .ولی یه چیزی این یه نشونه از طرف خداست که میگه نکن برات خوب نیست ...سخته ولی باید رها کنی ...ی مدت جایی برو ..سرکاری باشگاهی ....نماز بخون اگر اعتقاد داری 

عزیزممم کاش کنارت بودم دلداریت میدادم .ولی یه چیزی این یه نشونه از طرف خداست که میگه نکن برات خوب نی ...

قربونت برم عزیزدلم 

حالا اگه دوست داشتی پیام بفرست برام شماره واتساپم بفرستم برات 

دارم روانی میشم 

بخدا نماز میخونم مگه میشه نخونم همه جوره سعی میکنم بهتر بشم 

باورت میشه زده به استخونم ؟ این موضوع واقعا به استخون من زده چون انتظار نداشتم اونی که اینقذر ادعای ...

منم یه روز قبل از اینکه بره بهم گفت تو تمام امید منی من تا ابد پشتتم ولی فرداش بهم گفت گورتو از زندگیم گم کن... 

قربونت برم عزیزدلم حالا اگه دوست داشتی پیام بفرست برام شماره واتساپم بفرستم برات دارم روانی میشم بخد ...

باشه عزیزم تلگرام داری من وات ندارم چون ی مزاحم دارم دختره ها فحاشی میکنه میترسم نصب کنم ..ولی اگر تل داشتی بگو