2777
2789
عنوان

کمکم کنید

44 بازدید | 3 پست

راستش این آخرین جایی که به ذهنم رسید بیام

من امسال کنکور دارم 

و این مسئله برام خیلی حیاتیه 

از نظر مخارجش مشکلی ندارم مشاور و منبع دارم 

مشاورم صرفا جنبه تحصیلی داره

سال دهم یازدهم در حد معدل مدرسه نمراتم 19 18 بود

اما الان متوجه شدم چقدر دارم دور میشم از این هدف

پدر و مادرم جدا شدن و اوضاع خونه از اول سر و سامون نداشت 

از طرف مدرسه دوست خانواده مادرم همه طرد شدم هر کدوم به نحوی 

این اواخر یه اعتماد اشتباه کردم و برای کسی مشکلاتم نقاط ضعفم رو توضیح دادم و دیشب احمق خطابم کرد و خیلی بی شرمانه باهام صحبت کرد

انقدر حالم گرفته که نمی‌دونم چیکار کنم

اگر نظری دارید برای درست شدنش ممنون میشم بگید 

و عاجزانه می‌خوام برام دعا کنید 

چون الان مطمعنم کسی رو ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینا همه تجربه است تو اطرافیانت رو بشناسی و یاد بگیری کم کم توی جامعه چه جوری با هر کسی ارتباط برقرار کنی به کی اعتماد کنی به کی نکنی و تمام مشکلات به نظر من به هیشکی نگو اگر که این مشکلاتت رو دلت سنگینی می‌کنه می‌تونی با خدا صحبت کنی یا بنویسی این باعث میشه که سبک‌تر بشی و اینکه گذشته‌ها گذشته اصلاً بهش فکر نکن و شروع کن به درس خوندنت ماشالا نمراتتم خوبه انقدر توی آینده‌ای که روبروته با چیزهای مختلفی روبرو می‌شی که بعدها به این موضوع می‌خندی ولی تا اینا رو تجربه نکنی ازشون درس نگیری نمی‌تونی بزرگ بشی به چشم یک تجربه نگاه کن فقط همین

سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم