2777
2789
عنوان

به نظرتون کسی که 19 سالگی ازدواج میکنه چیو از دست میده

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 36 پست

بنظرم تو این گرونی بی شوهری هیچی ولی برای اون قشر از آدما که کنکور و آینده آسون هزینه میکنن هیچی ولی علاقه به درس نداری ازدواج کن ، من خودم 19 سالمه شدیداً ازدواجیم واسه ازدواجم  که جور بشه لطفا دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر آدمای مختلف با سرنوشت های مختلف دیدم 

اصلا نمی تونم بگم

یکی از همکارامون 

خانوم و آقا جفت شون جراح فک ان 

تو دوره عمومی ازدواج کردن 

بعدا درس خوندن 

اما از اون طرف دوستایی داشتم که همسراشون مانع خوندن شون شدن و عمومی موندن 

واقعا معلوم نیست چی پیش میاد برای این دوست ۱۸ ساله مون

هیچی تازه یه چیزیم به دست میاره 😅 شوهر 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

ببین کاملا بستگی داره به موقعیتت‌ 

مثلا من ۱۸ ازدواج کردم خیلی ازادی به دست اوردم که میدونستم تو خانواده ودری بهش نمیرسیدم ادامه تحصیل دادم و خیلی چیزای دیگه با اینکه خیلی راضیم ولی گاهی حسرت اینو میخورم که هم سنام دغدغشون لباسشون رنگ ناخنشون یا درس و تفریحشونه ولی من دغدغم واقعا رمین تا اسمون فرق داره 

البته این حسرتم همیشه گی نیست برام چون واقعا از تصیمم راضیم  

بخاطر همین بستگی به موقعیتت داره

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻
ببین کاملا بستگی داره به موقعیتت‌ مثلا من ۱۸ ازدواج کردم خیلی ازادی به دست اوردم که میدونستم تو خانو ...

دقیقا با این حرفات معلومه شبیه خانواده من داری منم در به در ازدواجم 

بستگی به سبک زندگی داره خیلی ها هستند مثلا ۱۹ شون با ۲۹ شون هیچ تفاوتی نداره نه دستاورد تحصیلی نه شغ ...

به نظرت با ازدواج نمیشه؟ 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

دقیقا با این حرفات معلومه شبیه خانواده من داری منم در به در ازدواجم

بهترین نصیحتی که میتونم بهت بکنم به عنوان کسی که این راهو رفته اینه که سعی نکن فقط بخاطر فرار از خانواده با عجله تصمیم بگیری چون زندگی مشترک خیلی خیلی خیلی متفاوته با اون چیزی که تصور داری لطفا لطفا اگه خاستگاری برات میاد خیلی تحقیق کن بعد جواب بده🫶🏻

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻
به نظرت با ازدواج نمیشه؟

من فقط نظر شخصی بر مبنای سبک زندگی خودم میگم به نظرم نه واقعا اون بازه زمانی ۱۸ تا ۲۲ برای خودشناسی و کارکردن روی شخصیت خیلی لازمه بدون وارد شدن به یه زندگی جدید 

برای هرکسی حال خوب و رضایت قلبی یه معنی میده

من خانمی میشناسم تو ۱۳ سالگی ازدواج کرده.با اینکه تو خونه ی شوهرش درس خونده معلم شده.۵ تا بچه داره هر ۵ تاش پزشکن.رابطه با شوهر عالی.کلا زندگی از همه نظر ایده آل.الان بالای ۶۰ سالشه.همیشه میگه هیچ وقت پدر مادرمو حلال نمیکنم.تا الان حتی یبارم سر مزارشون نرفته.میگه من یه بچه بودم.دوست داشتم بزرگ شم خودم مسیر زندگیمو انتخاب کنم.خودم اختیار داشته باشم.هر چیزی و تو سن خودش تجربه کنم.که کاملا هم درست میگه و منطقی.

بخاطر یه مرحله از زندگی نباید یه مرحله ی دیگه رو سوزوند.به خصوص که سن دیگه به عقب برنمیگرده.

اینا عقده میشه و یجا تو مسیر زندگی خودشو نشون میده.

منطقی زندگی کنیم همین.