silvercat مدیر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1168 عنوان قسمت آخر آوای باران چی میشه | مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 18 پست چرا اینطوری تموم شد اصلا نفهمیدم چرا پسر و دختر زیور نیومدن دنبالش و رفت گدایی و نادر چیشد و کجا رفت؟ دیروز | 22:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
77ss77 عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 145 خودش خواست لو بدم وگرنه نمی گفتم🥲 کارت بیسته🤠 لبم گر بی سخن باشد نگاهم صدسخن دارد😓
silvercat مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1168 همون ک طاها رو۲۰ سال پیش انداخت زندان کشت بخاطر اینکه نادر میدونست این بلا رو همین یارو سر طاها اورد ... چه خوب تموم شد دلم خنک شد🤣
مامان_گلهای_بهاری عضویت: 1395/08/19 تعداد پست: 37591 من فقط رفتم قسمت آخرشو دیدم. چرا کشتنش کی کشتش؟ همونا که با هم قاچاق دارو میکردن . برای این که باند لو نره . پسر و دخترش،هرگز نفهمیدن زیور نده هست زیور فراموشی گرفت و خیابون گرد شد . ضمنا اون راننده ای که شیشه رو میکشه پایین جلوی زیور در حقیقت کارگردانه 😁 اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
silvercat مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1168 همونا که با هم قاچاق دارو میکردن . برای این که باند لو نره . پسر و دخترش،هرگز نفهمیدن زیور نده هست ز ... صحنه کشتن نادر رو نشون میدن؟ و اون زن و شوهری که تو ماشین نشسته بودن میگفتن کجا بریم سفر خارج اونا کی بودن