الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
از امروز میرم باشگاه،شام دو سه قاشق برنج از ظهر مونده خوردم.اولین روز باشگاهم بود کوفته ،خسته له و ل ...
یه قرص جوشان منیزیم و یه امینو اسید bcaa بخور
برای گرفتگی بدن بعد ورزش عالیه
یه قرص جوشان منیزیم و یه امینو اسید bcaa بخور برای گرفتگی بدن بعد ورزش عالیه
ندارم تو خونه، صبح برم بخرم. یعنی همه قرص های ویتامین های خانواده ب ، ویتامین ث و د و ای و زینک پلاس و سلن پلاس و آهن و همه چیو دارم تو خونه بحز همین منیزیم که لازمه
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
ندارم تو خونه، صبح برم بخرم. یعنی همه قرص های ویتامین های خانواده ب ، ویتامین ث و د و ای و زینک پل ...
اره منیزیم باید بخری حتما برای گرفتگی عضلات بعد ورزش لازمه