2777
2789
عنوان

لابیا پلاستی

| مشاهده متن کامل بحث + 1778 بازدید | 94 پست
به کسی نگو برو عمل کن اصلا نذار بفهمن فامیلاوالا برای طرف مهمه که چه شکلیه و تو ذوق نخوره

منم دوست دارم واسه اولین بار خوب باسه ب قول شما تو ذوق نزنه

نمیشه دوستان میگن دو هفتت ای نیاز ب مراقبت داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر این موضوع شوهرتون مشکلی نداره؟

واقعیتش مشکل داره میگه عمل کن ولی من مواظبت وپیشگیری سرم نمیشه بعد حرف وقت گرفتن که میشه میگه نه عمل نکن ولی میدونم ته دلش بدش میاد هم شلوار پوشیدنی اذیت میشم هم میخاره

دور از جون شما ولی لعنت ب خانواده های سمیوالا من یه دوست داشتم شاید 90 کیلو اصلا قیافه هم نداشت و یه ...

گوش به حرف خانوادت نده ، میفهمم چی میگی ،منم گاهی یه بقیه حسودیم میشه ، خانواده من ،منو ول نکردن افتادن به جون دخترم یه مدت هی مسخره ش میکردن ، گفتم حق ندارین به دخترم چیزی بگین.

اینا مشکل فقر فرهنگی دارن ، باید تو حال خودشون رهاشون کنی . 

کتاب خودت باش دختر .

کتاب جرات داشته باش .

حتما بخون ،ببینی میتونی صوتیش گیر بیار بخون کانال های تلگرامی دارن ، کتابش هم از ترب میتونی بخری بخونی .

تو باارزشی خودتو دوست داشته باش عزیزم ❤

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
به نظر منم مهم دیگه مست که نیستن متوجه نشن،مال شمام بزرگ؟دکتر بهم گفت اصلا ترس نداره

خوشبحالت شوهرت راضی من اگ جات بودم با کله میرفتم

اره میدونی هم نامتقارن هم وقتی جمعش میکنم اصلا خیلییی قشنگ میشه میگم ای کاش نبودن

گوش به حرف خانوادت نده ، میفهمم چی میگی ،منم گاهی یه بقیه حسودیم میشه ، خانواده من ،منو ول نکردن افت ...

دورت بگردم مرسی عزیزم.. 😍😍💋💋چشم حتما سعی میکنم بخونم..  مرسی از وقتی که گذاشتی

منم دوست دارم واسه اولین بار خوب باسه ب قول شما تو ذوق نزنهنمیشه دوستان میگن دو هفتت ای نیاز ب مراقب ...

خُب فقط خودت و مادرت در جریان باشین

خدایا غم را از زندگی بابا و مامانم بِبَر، خسته شدم 
دورت بگردم مرسی عزیزم.. 😍😍💋💋چشم حتما سعی میکنم بخونم.. مرسی از وقتی که گذاشتی

نترس دردش یه هفتس با شیاف دیفلوفناک خوب میشی ولی لذتش یه عمره 

اعتنا به نفست میره بالا

خودتو بیشتر دوست میداری 

جلوی طرف عزت نفس داری

انجام بده نترس

تا دوهفته خونه باش و لباس آزاد بپوش 

سشوار هم به بخیه ها زیاد بکشی زودتر خوب میشی

من ترمیم ک کردم گف ۵سال میمونه…بینهایت راضیم عوارضشو نمیدونم ولی توپول شد و قشنگ شاید اگه مال توام ت ...

هزینش چقدر شد؟ 

کجا انجام دادی؟