2777
2789
عنوان

ای وی اف ناموفق

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 71 پست
برو پیش یه دکتر خوب حتما میشه مادر من رفت پیش دکتر فتانه مختاری تو کرج عظیمیه خداروشکر داداشم الان ۴ ...

اصلا بحث هزینش نیست ما چند برابر این هزینه کردیم......اخه مادر شما برای بارداری بعدیش بوده دیگه....شما رو داشته قبل داداشتون....من تا بحال اصلا باردار نشدم.....من یه دونه هم داشته باشم خدارو صد هزار بار شکر میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا بحث هزینش نیست ما چند برابر این هزینه کردیم......اخه مادر شما برای بارداری بعدیش بوده دیگه....ش ...

این دکتر خوبه من تضمین میکنم چندین نفر از فامیل ها ام رفتن نتیجه دیدن دختر عمم بچه دار نمیشد ۶ سال دختر عموم ۱۰ سال بدون بچه موند رفتن پیش این دکتر دختر عموم دوقلو داره ۲ سالشونه دختر عمم بچش ۳ سالشه

بعد انتقال چه مراقبت هایی می کنی؟

اینکه جنین هات گریدش خوبه یعنی تخمک و اسپرم در شرایط خوبی هستن و جنین آماده ست.. پس مشکل شوهرت دیگه مطرح نیست. 

حالا می مونه شرایط رحمی خودت، چسبندگی نداشتن لوله هات، ایمنی ، مراقبت بعد انتقال

ب دکتر بگید براتون ازمایشاتو بنویسن ...خودایمنی باعث میشه جنین رو بدن بعنوان عامل خطر ببینه باهاش ...

منم امروز دکتر بهم گفت این دیگه طبیعی نیست که اینم منفی شه....میترسم برم ازمایش بدم بعد بگه اره خود ایمنیه.....چرا اولش اینارو چک نمیکنن ......اینهمه بد بختی نکشیم 

تحرک و شکل و تعداد

منم همسرم مشکل تحرک داره و دی ان ای شکننده داره 

تعدادشم سرمرزیه 

ولی خب هنوز اقدام نکردم کلا 

تحرکش توی ازمایش صفر بود 

دارم فعلا از طریق معجون و اینا تقویتش میکنم 

این معجونای گیاهی و چیزای مقوی گیاهی و تقویتی و هم امتحان کردی‌؟ نتیجه نداد؟

منم امروز دکتر بهم گفت این دیگه طبیعی نیست که اینم منفی شه....میترسم برم ازمایش بدم بعد بگه اره خود ...

تجارته عزیزم پول مهمه ن جون ...من باردار شدم با ای وی اف زانوهام خم شد نمیتونستم راه برم برای دشویی گفتن عوارض امپولاست ،بچم زایمان رودرس شد ازبین رفت من موندمو خودایمنی کبد ک داره عمرمو کوتاه میکنه