سومین انتقالمم منفی شد......کسی بوده تا حالا سه تا انتقال منفی داشته باشه بعد مثبت شده باشه دفعه های بعد؟؟؟ کار خاصی کردین؟ موندم به خدا چیکار کنم......اگه تجربه ایی دارین میگین......
برو پیش یه دکتر خوب حتما میشه مادر من رفت پیش دکتر فتانه مختاری تو کرج عظیمیه خداروشکر داداشم الان ۴ ...
اصلا بحث هزینش نیست ما چند برابر این هزینه کردیم......اخه مادر شما برای بارداری بعدیش بوده دیگه....شما رو داشته قبل داداشتون....من تا بحال اصلا باردار نشدم.....من یه دونه هم داشته باشم خدارو صد هزار بار شکر میکنم
اصلا بحث هزینش نیست ما چند برابر این هزینه کردیم......اخه مادر شما برای بارداری بعدیش بوده دیگه....ش ...
این دکتر خوبه من تضمین میکنم چندین نفر از فامیل ها ام رفتن نتیجه دیدن دختر عمم بچه دار نمیشد ۶ سال دختر عموم ۱۰ سال بدون بچه موند رفتن پیش این دکتر دختر عموم دوقلو داره ۲ سالشونه دختر عمم بچش ۳ سالشه
ب دکتر بگید براتون ازمایشاتو بنویسن ...خودایمنی باعث میشه جنین رو بدن بعنوان عامل خطر ببینه باهاش ...
منم امروز دکتر بهم گفت این دیگه طبیعی نیست که اینم منفی شه....میترسم برم ازمایش بدم بعد بگه اره خود ایمنیه.....چرا اولش اینارو چک نمیکنن ......اینهمه بد بختی نکشیم
منم امروز دکتر بهم گفت این دیگه طبیعی نیست که اینم منفی شه....میترسم برم ازمایش بدم بعد بگه اره خود ...
تجارته عزیزم پول مهمه ن جون ...من باردار شدم با ای وی اف زانوهام خم شد نمیتونستم راه برم برای دشویی گفتن عوارض امپولاست ،بچم زایمان رودرس شد ازبین رفت من موندمو خودایمنی کبد ک داره عمرمو کوتاه میکنه