2777
2789
عنوان

ای وی اف ناموفق

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فریز کردن جنین خیلی خوبه حرف دکترها گوش نده

این بلاستی که گذاشتم تقریبا یک سال فریز بود......انتقالامو یه کم فاصله میدادم چون امپولای پروژسترونم خیلی باسنمو اذیت میکرد ...جذب نمیشد از یه جایی به بعد....فقط گلوله میشد تو عضلم

این بلاستی که گذاشتم تقریبا یک سال فریز بود......انتقالامو یه کم فاصله میدادم چون امپولای پروژسترونم ...

خب باید زمانی که آمپول می‌زدی از کیسه آب گرم استفاده میکردی هم راحتتر جذب میشد هم گلوله گلوله نمیشه این هم تجربه خودم هست

احتمالا مشکل ایمنی داری دکتر بیشعورت باید قبلش این ازمایش میگرفت هرچند به حال اون ک فرقی نمیکنه

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

سلام عزیزم منم پارسال این موقع بارسوم بود که منفی می شدم و ناراحت.امابرای بار چهارم وزنم رو تحت نظر پزشک پایین آوردم ابتدا 62 بودم بعد شدم 57.خراش رحم دادم.هر روز نیم ساعت پیاده روی می کردم که بار چهارم خدا رو شکر مثبت شد.توکل کن بخدا و تو عزیز من ،هر کاری بوده انجام دادی خواست خدا نبوده. پارسال یکبار دکتر عمل کرد گفت رحم رو آماده می کنم برای انتقال،همون سری جنین از فریز در نیومد.دوستم بعد از هفت بار انتقال الان بارداره.53 ساله هستن ایشون.عزیزم لحظات سختی رو می گذرونی اما توکل بخدا کن که خودش کمک می کنه.ما در خواست فرزندخواندگی هم داده بودیم من این دفعه به اصرار شوهرم انتقال دادم و خودم کلا نامید.اما خواست خدا جور دیگه بود.