2777
2789
عنوان

ای وی اف ناموفق

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 71 پست
بعد انتقال چه مراقبت هایی می کنی؟اینکه جنین هات گریدش خوبه یعنی تخمک و اسپرم در شرایط خوبی هستن و جن ...

عکس رحمم خوب بود و مشکلی هم نداشتم.....اینو میگم اصلا دارم از گریه میمیرم......به خدا اینقدر رحمم هر دفعه خوب بود دکتر عکسشو میگرفت ماماها رو صدا میکرد میگفت بیاین ببینین به این میگن رحم تری لیر......یعنی ۳ لایه رشد داشتم......الان با چه منطقی خود خاکبر سرمو قانع کنم که چرا نمیشه......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا جنین ها باید 6ماه فریز میکردی .بعد قبل از اینکه بری برای کاشت آزمایش ویتامین  دی بده و چک میکردی .سه ماه مونده به انتقال قرص آهن باید میخوردی یکماه مونده به انتقال روزی یک ساعت پیاده روی میکردی این باعث میشه خون‌رسانی به رحم زیاد بشه .گرمیجات نباید زیاد بخوری جنین جای خنک میشینه نه سرد و نه گرم .بجای شیاف پروژسترون از امپولش استفاده کن بهتره .عفونت نباید داشته باشی .یبوست نباید داشته باشی .از روز انتقال به ظرف ژله توت فرنگی بخور .و شیر سویا .گرمی نباید بخوری .تا جواب آزمایش بیاد استراحت مطلق کن حتی اگر خونریزی داشته باشی چون گاهی نشانه لانه گزینی هست و جواب مثبت هست .از زمان انتقال آمپول پروژسترون  بهتره صبح ها بزنی و هر روز همون ساعت بزن 

نتیجه نداد.....همسرم جراحیم کرد نتیجه نداد

خدا کمکتون کنه عزیزم

من خودمم خیلی نگرام که واسه منم چطور میشه 

همش به خودم دلداری میدم😅

خدا به همه ی منتظرا کمک کنه و دامنشونو سبز کنه❤️

دامن شمارو هم خیلی زود سبز کنه ❤️

اولا جنین ها باید 6ماه فریز میکردی .بعد قبل از اینکه بری برای کاشت آزمایش ویتامین دی بده و چک میکرد ...

باور کن بیشتر از اینایی که گفتی رو کردم.....امپول و شیاف هردوتا رو استفاده کردم......قرصا رو هم که بماند......مشکلم الان با خودم دنیا همینه که اگه یه جای کار میلنگید یا کمکاری کرده بودم میتونستم با خودم کنار بیام ولی الان واقعا درمونده شدم......شما کسی رو دیدین بعد ۳ بار ممنفی مثبت شده باشه؟

عزیزم حتما حتما حتما آزمایشات ایمنی رو کامل بده 

احتمالش خیلی بالاس که یه فاکتور ایمنی بدنت بالاس وداره جنین رو پس میزنه به عنوان یه موجود ناشناخته

به زودی منم مامان میشم😍
باور کن بیشتر از اینایی که گفتی رو کردم.....امپول و شیاف هردوتا رو استفاده کردم......قرصا رو هم که ب ...

من 14سال مشکل نازایی داشتم ای وی اف .ای یو ای انجام دادم نشد راه آخر رفتم میکرو که بار اول شد