سومین انتقالمم منفی شد......کسی بوده تا حالا سه تا انتقال منفی داشته باشه بعد مثبت شده باشه دفعه های بعد؟؟؟ کار خاصی کردین؟ موندم به خدا چیکار کنم......اگه تجربه ایی دارین میگین......
بعد انتقال چه مراقبت هایی می کنی؟اینکه جنین هات گریدش خوبه یعنی تخمک و اسپرم در شرایط خوبی هستن و جن ...
عکس رحمم خوب بود و مشکلی هم نداشتم.....اینو میگم اصلا دارم از گریه میمیرم......به خدا اینقدر رحمم هر دفعه خوب بود دکتر عکسشو میگرفت ماماها رو صدا میکرد میگفت بیاین ببینین به این میگن رحم تری لیر......یعنی ۳ لایه رشد داشتم......الان با چه منطقی خود خاکبر سرمو قانع کنم که چرا نمیشه......
اولا جنین ها باید 6ماه فریز میکردی .بعد قبل از اینکه بری برای کاشت آزمایش ویتامین دی بده و چک میکردی .سه ماه مونده به انتقال قرص آهن باید میخوردی یکماه مونده به انتقال روزی یک ساعت پیاده روی میکردی این باعث میشه خونرسانی به رحم زیاد بشه .گرمیجات نباید زیاد بخوری جنین جای خنک میشینه نه سرد و نه گرم .بجای شیاف پروژسترون از امپولش استفاده کن بهتره .عفونت نباید داشته باشی .یبوست نباید داشته باشی .از روز انتقال به ظرف ژله توت فرنگی بخور .و شیر سویا .گرمی نباید بخوری .تا جواب آزمایش بیاد استراحت مطلق کن حتی اگر خونریزی داشته باشی چون گاهی نشانه لانه گزینی هست و جواب مثبت هست .از زمان انتقال آمپول پروژسترون بهتره صبح ها بزنی و هر روز همون ساعت بزن
اولا جنین ها باید 6ماه فریز میکردی .بعد قبل از اینکه بری برای کاشت آزمایش ویتامین دی بده و چک میکرد ...
باور کن بیشتر از اینایی که گفتی رو کردم.....امپول و شیاف هردوتا رو استفاده کردم......قرصا رو هم که بماند......مشکلم الان با خودم دنیا همینه که اگه یه جای کار میلنگید یا کمکاری کرده بودم میتونستم با خودم کنار بیام ولی الان واقعا درمونده شدم......شما کسی رو دیدین بعد ۳ بار ممنفی مثبت شده باشه؟