2777
2789
عنوان

خواهرم خواستگار داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2892 بازدید | 114 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم توهین به پسره البته مردا نزده میرقصن فردا درمیاد میگه تو عاشق اسمم بودی باهام ازدواج کردی ولی ...

قطعا حرف قشنگی نیست ولی گفتم یه درصد ممکنه پسره واقعا دوسش داشته باشه و براش مهم نباشه و قبول کنه

اتفاقا اسم پدرمون هم اصغره ولی نمی‌دونم چرا قبول نمیکنه

پس دیگه واقعا بهش حق میدم ‌‌‌..منم هيچوقت نمیتونم با پسری ازدواج کنم که اسمش سهراب باشه😭😭🤣💔

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

خودش شخصیتش اوکیه ولی از اسمش ایراد میگیره

وقتی یه نفر رو دوست داشته باشی اسمش هر چی باشه برات زیباست اصلا زیبا هم تلفظش میکنه اصلا معایبش رو نمیبینی. خواهرت بهش علاقه ای نداره همین

آدمی که سر اسم بهونه میاره پس فردا یه ادای دیگه ای درمیاره هرکی باشه بهش بر میخوره بگن برو اسمتو عوض ...

آره ولی ما که جای پسره نیستیم شاید حاضر باشه عوض کنه تا با دختره ازدواج کنه

هر چند استارتر گفت حاضر نشده🤌منم باشم قبول نمیکنم

اسمس بهونشه،خواهرت از پسره خوشش نیومده والا یکی از دوستام اسم شوهرش یدالله ولی صداش میزنه پژمان😐😂

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

وا خوب اسمه دیگه چه بدی خوشش نمیاد یه چی دیگه صداش کنه خواهرت بره تو زندگی بعدا به این کارش میخنده انقدر چالش و روزای سخت هست که ادم اسم شوهرش یادش میره البته انشاالله که خوشبخت بشند 

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم