2777
2789
عنوان

خانما قلبم داره وایمیسه این بیبی چک واقعا مثبته

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فداتشم من مهربوننننمی‌دونم واقعا تکرار کنه یا نه:)بیبی چک خریدم ولی جرئت نمیکنم امتحان کنم

خدانکنه عزیزم🫂

طول میکشه ادم دوباره اعتماد کنه ولی نشدنی نیست میدونی بستگی به غریزت داره ببین خودت نسبت به شخصیتی که ازش میشناسی چه حسی میگیری؟ تقریبا حست درسته اگه فکر میکنی یه خطایی بوده و واااقعا پشیمونه بعیده تکرارش کنه.

من نمیدونم چرا فکر کردم گفتی تست زدی منفی شده.

من اینجا منتظر بمونم بری تست بزنی؟ تنهات نمیذارم اینجوری خیالت راحت میشه یکی هست باهاش حرف بزنی اون لحظه

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

مبارکههههههه😍😍😍

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
بارداری عزیزم مبارکه 😍

قربون شما😍😍😍یک ساعت پیش رفتم تست بتا دادم ساعت ۳ جوابش میاد تا اونموقع صدبار میمیرم و زنده میشم

مبارک باشه عزیزدلممیشه منو راهنمایی کنی چکار کنم زود باردار بشم تنبلی ندارم عکس رنگی دادم 4 ماهه اقد ...

مرسی قربونت برم خداشاهده همچی دست خداس من هیچکاری نکردم فقط روز تخمک گذاری اقدام کرده بودم ولی فکر نمیکردم جواب بده اصلا

خدانکنه عزیزم🫂 طول میکشه ادم دوباره اعتماد کنه ولی نشدنی نیست میدونی بستگی به غریزت داره ببین خودت ...

حسم میگه تکرار نمیکنه 

زدم 

بدبخت شدم فکر کنم

دو تا خط افتاد ولی یکیش کمرنگه

باردارم یعنی؟😭😭😭😭

حسم میگه تکرار نمیکنه زدم بدبخت شدم فکر کنمدو تا خط افتاد ولی یکیش کمرنگهباردارم یعنی؟😭😭😭😭

وقتی حست اینجوری میگه ینی ۹۹ درصد درستههههه 

وووای عزیزدلم ووووااااای مثبتهههه بیاااا بغلم فعلا به هیچی فکر نکننننن بیاااا🫂🫂🫂🫂