2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو منزل خوراکی ها در اختیارش هست؟ اگر سنش در حدی هست که متوجه میشه با مهربونی باهاش صحبت کن و بگو وقتی داره سر خوراکی دعوا می‌کنه چطور به نظر میرسه و درموردش چی فکر میکنن 

البته اگر رفتارش واقعا غیرعادی باشه و نه اینکه شما حساس باشی بی جهت

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
چن سالشه؟ یعنی خوش خوراکه؟

۱۲ آره هست 

ولی همیشه ابروی آدمو میبره

اون سری پسر خالشو زده بخاطر اینکه نون رو سفره که کنازش بوده رو برداشته 

یا توی مهمونی همش میگه گوشت بده ، گوشتم کمه

حالا ممکنه مخالفت بشه وحق هم میدم به هرکس انتقاد کنه ولی یه سری چیزا انگار توبچه ها ذاتیه

دقیقا بعضی چیزا انگار از همون جنینی تو ذات بچه س...

مثلا من یه مورد دیدم پدرومادر بشدت اهل رعایت حلال و حرام،آروم،مقید به همه چی....

بعد دخترشون که سه ساله س بشدددت عصبی،بداخلاق،زورگو و....

باور کن من اگه پدرومادر بچه رو نمی‌شناختم میگفتم حتما خیلی تو خونه تنش دارن و...که روی بچه اثر گذاشته

تو منزل خوراکی ها در اختیارش هست؟ اگر سنش در حدی هست که متوجه میشه با مهربونی باهاش صحبت کن و بگو وق ...

آره تو کابینتن 

ولی یه عادتی دارن همش میگن میشه اینو بخوریم اونو بخوریم ، منم میگم خب بخورید چرا به من میگید ،

فقط وقتایی که موقع شام یا ناهاره نمیذارم چیز دیگه ای بخورن

عزیزم دو تا نکته هم هست، یکی اینکه آیا واقعا حرص میزنه یا شما اینطور تصور میکنید 

و دیگه اینکه دقت کن شاید این رفتارش علتی غیر از حریص بودن داره، مثلا تندتند گرسنه میشه قندش می افته و بی طاقت میشه 

یا مثلاً مواردی پیش اومده حقش ضایع شده و حالا میخواد کاری کنه دیگه این اتفاق نیفته 

به نظرم شما هیچ وقت در حضور دیگران در این مورد بهش تذکر نده و جلو بقیه رو بچه ات برچسب نزن

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
آره تو کابینتن ولی یه عادتی دارن همش میگن میشه اینو بخوریم اونو بخوریم ، منم میگم خب بخورید چرا به م ...

خب خوبه که ازت اجازه میگیرن و نظر میپرسن 

۱۲ آره هست ولی همیشه ابروی آدمو میبرهاون سری پسر خالشو زده بخاطر اینکه نون رو سفره که کنازش بوده رو ...

عب نداره عزیزم...خب بچتون ماشاءالله خوش خوراکه از خداتم باشه

حالا ما باید به زور غذا رو بکنیم تو حلق بچه🫠

ولی سعی کن بهش یاد بدی اگه خوراکی یا غذایی رو بیشتر دوس داره بخوره با دعوا و لحن بد درخواست نکنه....

۱۲ آره هست ولی همیشه ابروی آدمو میبرهاون سری پسر خالشو زده بخاطر اینکه نون رو سفره که کنازش بوده رو ...

باهاش صحبت کن و براش تعریف کن اینجور مواقع چطور دیده میشه از نظر دیگران

عزیزم دو تا نکته هم هست، یکی اینکه آیا واقعا حرص میزنه یا شما اینطور تصور میکنید و دیگه اینکه دقت کن ...

ببین مثلا رو سفره کلی نون هست اگه یکی نون کنار دستشو برداره داد و بیداد راه میندازه که مال منه 

یا مثلا پسته و بادوم همیشه بوده و مهمون که میاد مثل این نخورده ها میپره سر ظرف آجیل 

یا همیشه میوه هست تو خونه مهمون که میاد از قبل بهش میگم صبر کن مثل بقیه بذار بشقاب بذارم جلو روت بعد میوه بردار بعد میاد سه تا میوه میذاره دستش بعد میره