2777
2789
عنوان

شدت خون زیاد باشه تو پریودی طبیعیه نگرانم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 31 پست

اگه نسبت به قبل زیاد شده و ادامه پیدا کنه، بهتر برید دکتر. منظورم از ادامه پیدا کنه این هست که بیش از یک دوره یا دو دوره پریودی این خونریزی زیاد تکرار بشه. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب من قبلا اینجوری بودم الان پاگداشتم توسن وتنبلی گرفتم خیلی خیلی خون کمه 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
پدت شاید کوچیکه اگه هر ساعت یا کمتر از دو ساعت مجبور به تعویضی میشه زیاد

خونریزی زیاد ندارم فقط اینکه روز اول و دوم گاها خون با شدت میاد یعنی در عرض چند لحظه پد کامل خیس میشه 

عوارض اینا نداشته باشه 😂

😂من تا به حال نخریدم 

ولی سالها پیش تو کتاب گنج های معنوی خونده بودم همسری از آن امام موسی کاظم ع دچار خونریزی شدید حیض شد فرمود به او سویق عدس بخورانید خوراندیم و خوب شد 

خونریزی زیاد ندارم فقط اینکه روز اول و دوم گاها خون با شدت میاد یعنی در عرض چند لحظه پد کامل خیس میش ...

اشکال نداره طبیعیه 

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  
من اینجوری ام ولیو هرکی شنیدم

منم اینجوریم

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پُرش کرد🥰🥰🥰من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820