2777
2789
عنوان

قد 1️⃣7️⃣3️⃣خیلی بلنده❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 80 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداحفظشون کنه تو رو هم همینطور /همیشه شاد و سلامت باشین😍💕

فدات عزیزم همچنین بستگان و عزیزان شما😍✨️❤️

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

همه ارزو دارن قدشون بلند باشه چرا حس بد داری نسبت به خودت ناشکری نکنبعدشم میدونی این حسی که نسبت به ...

اولش عاشق قدم بودم انقد هیت گرفتم منم متنفر شدم

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

خیلیم قشنگه من ۱۶۵ ام دوست داشتم ۱۷۵ باشم زن قد بلند جذابه

وای خوشحال  شدم یکم چون منم چندین بار ب مامانم گفتم ای کاش میتونستم عمل کوتاهی قد انجام بدم

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

تو شهرمون کمه۴۰ درصد هم قد ۳۰ درصد از من کوتاه تر ۵ درصد قد بالای ۱۸۰ مابقی هم متفرقه اغلب کوتاه مثل ...

مهم اینه قد شما عالیه

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

اولش عاشق قدم بودم انقد هیت گرفتم منم متنفر شدم

هر دختری گفت قدت بلندن هیکلت فلان از رو حسادت گفته 

برو مدلا رو ببین اگه قد بلند زشت بود چرا اونارو انتخاب کردن؟

مردای ایرانیم چون کوتولن اکثرا نمیتونن با دختر قد بلند باشن مزخرف زیاد میگن 

برا همینم ترجیح میدن با کسی باشن که قد کوتاهه

هر دختری گفت قدت بلندن هیکلت فلان از رو حسادت گفته برو مدلا رو ببین اگه قد بلند زشت بود چرا اونارو ا ...

اره دقیقا مشکل کوتاهی قد مرداس