2777
2789
عنوان

قد 1️⃣7️⃣3️⃣خیلی بلنده❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 80 پست
منم حدود ۱۷۵ هستم بیرون راه میرم از اکثر مردم بلندترم حس میکنم دکل سیارم 😂

همه هم نگاه میکنن😑

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم ۱۷۵ ام بیرون 

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

چ حسی داری

خوشم میاد مشکلی ندارم باهاش

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

واقعا بدت نیومده هیچوقت؟

هرگز، اصلا تو منطقه ما از قدیم الایام قد بلند برای خانم ملاک زیبایی بوده و تو شعرای محلی وقتی شاعر میخواد از زیبایی دختر مورد علاقه اش بگه ب قد بلندش اشاره میکنه

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

بعضی لباس ها تو تن شماها خیلی زیباس البته به وزن و استایل تونم بستگی داره ولی بنظرم برای دختر این قد زیاد جالب نیست چون بنظرم نمیتونن لوس بازی داشته باشن یه طوریه تا ۱۶۵ بنظرم خوبه. 

سنت کمه

منم تا زیر ۲۵سال همین حس تورو داشتم چون همش زن های قد کوتاه اطرافم بهم تیکه میومدن ک درازی وفلان

حتی نمیگفتن بلندی

میگفتن درازی🤣

هموناحسرت یک سانت قد بلند تر برای خودشونومیخوردن

همش انرژی منفی میگرفتم ازشون وکلی استرس وناراحتی

بعدش فهمیدن ازحسادته

الان عاشق قدمم

۱۷۱اصلا هم بلند نیست

بنظرم۱۷۵ هم باشی بازخوبی

شوهرم پنج سانت ازم بزرگتره

حس خوبیه قدامون بهم نزدیکه

شمام یه سرچ بزن ادمای معروف هم قد خودتو ببین کیف کن

به خودت برس خوش فرم باشی عالی میشی

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بهترین قد رو داری من یک چ هفتادم چقدر دلم میخواست سه سانت بلندتر میبودم

وای من عاشق ۱۷۰ ام

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

همه هم نگاه میکنن😑

عزیزم الان میتونی زیباترین تیپ پاییزی رو بزنی 

به این فکر کن که هرچقدرم چاق بشی بخاطر قدت به چشم نمیاد

برای پرو لباس میری راحت تری به همه چیز راحت دسترسی داری 

به افراد قد بلند اعتماد بیشتری در کار کردن میکنن و استخدام راحت تری دارن 

سنت کمهمنم تا زیر ۲۵سال همین حس تورو داشتم چون همش زن های قد کوتاه اطرافم بهم تیکه میومدن ک درازی وف ...

مرسی گلم بابت اطلاعات🥲❤️

بعضی لباس ها تو تن شماها خیلی زیباس البته به وزن و استایل تونم بستگی داره ولی بنظرم برای دختر این قد ...

ااصلا هم اینطور نیست

ناز وعشوه اومدن فقط برا قد کوتاها نیست

مام بلدیم نازکنیم البته اگه نازخر داشته باشیم😂🤣🫶🏻

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂