mohadese_silent مدیر عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 3394 عنوان قد 1️⃣7️⃣3️⃣خیلی بلنده❓️ | مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 80 پست اکثرا تو شهرم قد کوتاه زیاده خیلی کم پیش میاد دخترا هم قد خودم باشن، خیلی حس بدی دارم هربار بیرون رفتنی میگم ای کاش قدم کوتاه تر بود.خیلی حس مضخرفیه محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶ وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸ 1404/08/19 | 21:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mohadese_silent مدیر استارتر عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 3394 من قدم 171 هست دختر قدبلند خیلی شیکه که عزیزم😍 اره درصورتیکه پسر قد بلند زیاد باشه محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶ وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸
mohadese_silent مدیر استارتر عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 3394 چی میگی بابا همه حسرت قد تو رو دارن پسرا اغلب کوتاهن🥲🥲 محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶ وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸
nila012 عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 4015 قد بلند عالیه. شمام عالی هستی. تیکه های پسرا ب چپت خوشگلم ادمایی ک بچه سالن این رفتارو دارن + اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟ _خب به عنم
mohadese_silent مدیر استارتر عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 3394 من ۱۷۵ ۱۷۶ امیه همکلاسی دارم دقیقا هم قد منهاونروزم ک راهپیمایی رفتیم دقیقا ۳ ۴ دختر از خودم بلند تر ... هعی🥺 برا من ک تاثیر بشدت بدی گذاشته محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶ وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸
nila012 عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 4015 پسرا اغلب کوتاهن🥲🥲 قد بلند هستا + اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟ _خب به عنم
mohadese_silent مدیر استارتر عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 3394 قد بلند عالیه. شمام عالی هستی. تیکه های پسرا ب چپت خوشگلم ادمایی ک بچه سالن این رفتارو دارن هرچی پسرقدکوتاه و قیافه تخمی هس تیکه میندازه😒😑 محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶ وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸
mohadese_silent مدیر استارتر عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 3394 قد بلند هستا تو شهرمون کمه۴۰ درصد هم قد ۳۰ درصد از من کوتاه تر ۵ درصد قد بالای ۱۸۰ مابقی هم متفرقه اغلب کوتاه مثلا ۱۶۵ محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶ وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸
هانامممم عضویت: 1404/05/25 تعداد پست: 1274 کوتاه بهتر از بلنده 🥲اکثرا پسرا کوتاهن چون آره اینو قبول دارم اما خیلی کوتاهم خوب نیست به نظرم هر چند همه قد کوتاه و ریزه میزه ها شانس دارن ن ما
mohadese_silent مدیر استارتر عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 3394 🥰❤️قربونت برم 💋خدانکنه محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶ وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸
mohadese_silent مدیر استارتر عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 3394 آره اینو قبول دارم اما خیلی کوتاهم خوب نیست به نظرم هر چند همه قد کوتاه و ریزه میزه ها شانس دارن ن ... اره🥲😂 محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶ وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸
killera عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 1348 قبلا عاشق قد بلند بودم انقد واکنش بد پسرارو میبینم یجوری میشم اونا کوتاهن ناراحت میشن از کوتاهیشون ترو تمسخر میکنن که خس خوب پیدا کنن نسبت به خودشون چون کسر شانه واسشون دختر ازشون بلند تر باشه 🤣
setin_1380 عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 1481 هم قد منی ؛ عاشق قدمم ب نظرم خیلی شیک و جذابه، درضمن تو هر قدی داشته باشی تهش ی عده بیشعور وجود دارن برای مسخره کردن دین من=انسانیت :) با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀
mohadese_silent مدیر استارتر عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 3394 اونا کوتاهن ناراحت میشن از کوتاهیشون ترو تمسخر میکنن که خس خوب پیدا کنن نسبت به خودشون چون کسر شانه ... اره😂 دقیقا محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶ وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸
mohadese_silent مدیر استارتر عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 3394 هم قد منی ؛ عاشق قدمم ب نظرم خیلی شیک و جذابه، درضمن تو هر قدی داشته باشی تهش ی عده بیشعور وجود دارن ... واقعا بدت نیومده هیچوقت؟ محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶ وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸