2777
2789
عنوان

کیا تو مجردی خاستگاریاشون به هم میخورد

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 59 پست
اولی به خاطر مشکل خانواده اش رفت یهو ورشکست شد دومی فهمیدیم اعتیاد داشته بقیه هم میان و میرن نمیمونن ...

نماز جعفر طیار بخون نماز شب بخون سوره احزاب طه بخون اسم ۴۰ شهید رو بنویس هر روز به نیت یکیشون ۱۰۰ صلوات بفرست تا بشه ۴۰ روز و حتما سوره بقره رو تا ۴۰ روز پشت سر هم بزار تو اتاقت صوتش پخش بشه هر دعا سنگینی بستگی جن عاشق شیاطین خلاصه هرچی باشه میگن از بین میره ممکنه وسطاش مثلا یکی دو هفته از پخش صوت بگذره خوابای عجیب ببینی یا عوا اینا بحث تو خانوادهیش بیاد در صورتی که دعا و اجنه داشته باشین میگن این کارا رو میکنن که شما از خوندن سوره بقره دست بکشید چون دارن ضعیف میشن پس باید ادامه بدین تا بشه ۴۰ یا ۴۱ روز الهی به زودی خدا بهترین بخت و همسر و خوشبختی رو نصیبتون کنه بحق خدا و خانوم حضرت فاطمه زهرا(س) ان شاالله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نامزدیم بهم خورد نشان آوردن نامزدی ولی عقد نکردیم خودم دیدم بهم نمیخوریم بهم زدم بله دوماه بدش ...

دقیقا شرایط مشابه شما برام پیش اومد ، عزیزم برای منم دعا کن  ان شاءالله با ادم درست زندگیم اشنا بشم

نماز جعفر طیار بخون نماز شب بخون سوره احزاب طه بخون اسم ۴۰ شهید رو بنویس هر روز به نیت یکیشون ۱۰۰ صل ...

مرسی عزیزم خدا بهترینو برات بیاره 

یه سریا رو قبلا خوندم ولی شاید لازمه دوباره شروع کنم بخونم معلومه اطلاعاتتون خوبه حتما امتحان میکنم 🌹🌹

کاربری و تاپیک ها دست دو نفره/لطفاً آقایون لایک و کامنت نذارن 

مرسی عزیزم خدا بهترینو برات بیاره یه سریا رو قبلا خوندم ولی شاید لازمه دوباره شروع کنم بخونم معلومه ...

بخون عزیزم تا زمانی که نتیجه بگیری بخون ناامید نشو بالاتر از خدا کسی نیست خودش بهترین همسر رو نصیبت میکنه غمت نباشه

من پیشگویی میکنم رایگانم هست اولین نفری که بخاددرخواست دوستی بده به سوالش جواب میدم

اگر مقدور بود براتون و دوست داشتین جواب بدین من امسال یا کی حامله میشم و شوهرم دنبال گرفتن  پایه دو هست چقدر دیگه درست میشه و میگیره الهی بهترینا نصیبتون ان شاالله

بخون عزیزم تا زمانی که نتیجه بگیری بخون ناامید نشو بالاتر از خدا کسی نیست خودش بهترین همسر رو نصیبت ...

مرسی عزیزم طبق تاپیکات فهمیدم شما قصد بارداری دارید انشالله به زودی حامله بشی و زایمان کنید و اگر شد براتون منو تگ کن خوشحال میشم 🌹 

من زیاد مشهد رفتم ولی حاجت نداده نمیدونم چرا

همه حاجتایی داریم که هنوز بهش نرسیدیم ولی نباید ناامید بشیم و دست از دعا و تلاش نباید برداریم تت روزی که به خوتسته هامون با کمک خدا برسیم الهی خدا برای شما و همه دوستان معجزه کنه و بهترینا براتون همراه با سلامتی و روزی حلال و فراوون همیشه رقم بخوره بحق خدا و خانوم حضرت فاطمه زهرا (س)

چله حق شناس تاحالا خوندی؟

یه بار گرفتم ولی درست حسابی نمی‌تونستم تا آخر پیش ببرمش یا موهامو مثلا بیرون بپوشونم یا مثلا غیبت نکردن و ایناش یه سری هم یادم می‌رفت بخونمش