2777
2789

آخرش چی شد ازدواج کردین 

خسته ام 😔 

دو تا نامزدی به هم خورده سنم بالاست شاغلم و همه میگن خوشگلی ولی ... خاستگاری هم معرفی میشه یا به هم میخوره یا میرع و نمیاد 

دعا و ذکری هست گره باز کنه و ازش نتیجه گرفته باشید ؟

میگم نکنه گناهی کردم حواسم نیست و دارم تاوان میدم

کاربری و تاپیک ها دست دو نفره/لطفاً آقایون لایک و کامنت نذارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه تو متاهلی هم خواستگار میاد

😂😂😂 حالم بده خواهر جمله بندیم افتضاح شد 

اصل موضوع رو گرفتی منظورم همونه 

بخاطر خوشگلی که بهم نمیخوره ببینین مشکل چی هست از چی ایراد میگیرن اون رو رفع کنین 

دعای معراج رو بعد نماز صبح بخونین 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
من نامزدیم بهم خورد نشان آوردن نامزدی ولی عقد نکردیم خودم دیدم بهم نمیخوریم بهم زدم بله دوماه بدش ...

منم خودم به هم زدم یه خواستگاری بهم معرفی شد با دین و ایمان انقد خوشحال شدم بعد دیدم رفت ازش خبری نشد 

ولی متنت رو خوندم به نوری تو دلم روشن شد مرسی 

منم خیلی تو ازدواجم مشکل میوفتاد و نمیشد حالا سختگیری خودمم زیاد بود خلاصه که اخرین دختر تو فامیل که ازدواج کرد من بودم با وجود اینکه تعریف از خود نباشه از همشونم سرتر بودم ولی بلاخره شد و خوبشم شد ایشالله به زودی شمام همینارو تعریف میکنی:)

بخاطر خوشگلی که بهم نمیخوره ببینین مشکل چی هست از چی ایراد میگیرن اون رو رفع کنین دعای معراج رو بعد ...

اولی به خاطر مشکل خانواده اش رفت یهو ورشکست شد 

دومی فهمیدیم اعتیاد داشته 

بقیه هم میان و میرن نمیمونن 

باشه مرسی امتحان میکنم دعای معراج رو