2777
2789
عنوان

دوست پسرم نیتش چی بوده❓️چرا منو نمیخواست❓️🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 53 پست
حق

سعی میکنم بفهمه و حرفام بر مبنای تجربه شخصی خودم و دیگران اما این عزیز دلش نمی‌خواد باور کنه که پسر زرنگی دلش می‌خواسته پیشرفت کنه و کنارش یک دختری باشه برای رفع نیاز و هعی رابطه ها بقیه مثال میزنه نمیگه که بقیه برای سرانجام رسوندن رابطه پدرشون در اومده شما که جای خود داری

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

عزیزم شما نمیخوایی بفهمی میگم من شوهرم دوست پسرم بود دو سال هم صبر کردم زمان گذاشتم تلاش کردیم برای ...

خب بعد چن ماه پیام دادم گفتم دوستام بوس و بغل داشتن و تهش ازدواج کردن و منم رفتارم عوض میکنم

گفت نه تو همینجور پاک هستی پاک بمون. این عقیدتو دوست دارم. ولی شرایطمون جور نیس. خصوصا این که از لحاظ قومیتی مشکل داریم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی میکنم بفهمه و حرفام بر مبنای تجربه شخصی خودم و دیگران اما این عزیز دلش نمی‌خواد باور کنه که پسر ...

خب این فردا ازدواج کنه میره با یه فرد آفتاب مهتاب ندیده ازدواج میکنه 

حالا که یکی دوست شده فهمیده پاکه چرا بهونه درمیاره ولش کنه؟ واقعا به خاطر مسئله قومیتی هس؟

خب بعد چن ماه پیام دادم گفتم دوستام بوس و بغل داشتن و تهش ازدواج کردن و منم رفتارم عوض میکنمگفت نه ت ...

از تکرار متنفرم و الان همه داریم میگم ته این راه نیستستان و نابودی جسم روح و زمانت که سرمایه بزرگی برای دختر 

این پسر رد کرده شما رو با دلایل منطقی و عملا گفته هدفم ازدواج نیست باشما صرفا رفع نیاز اینقدر خودتو وسیله رفع نیاز می‌دونی که ازت سو استفاده بشه 

امیدوارم عقلت بکار بگیری و اینقدر بچه گانه رفتار نکنی

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

خب این فردا ازدواج کنه میره با یه فرد آفتاب مهتاب ندیده ازدواج میکنه حالا که یکی دوست شده فهمیده پاک ...

عزیزم خواهرانه ازت می‌خوام کتاب بخونی پادکست گوش کنی ، چون خیلی ساده ایی و نمیتونی مسائل قشنگ تفکیک کنید .

تورک ها خیلی سخت عروس از بیگانه میگیرن خودش هم گفته . پنج سال حداقل زمانی که شغل سربازی اش تکمیل بشه تو فکر می‌کنی پنج سال زمان کمی 

بهت گفت تو باید رفع نیاز کنی باز اصرار برای نفهمیدن 

راه باز جاده دراز از این پسر شوهر در میاد 

یاعلی

از تکرار متنفرم و الان همه داریم میگم ته این راه نیستستان و نابودی جسم روح و زمانت که سرمایه بزرگی ب ...

باشه پس فردا ازدواج کنه با فرد آفتاب مهتاب ندیده ازدواج می کنه؟ از کجا میاره اونو اونوقت؟ 

الان هر چی میکنم قبول نمیکنه میگم بوس و بغل باشه میگه نه نمیخوام بخاطرم خودتو عوض کنی. میخوام همچنان پاک بمونی. 

خب اگه تا 5 سال شرایط ازدواج نداره یعنی یه دختر پاک که دید میگه براش صبر میکنه هم ولش کنه؟آخرش با کی ...

ببین دختر خوب ، ایشون نمیخواد این ۵ سال رو به قول شما پاک بمونه ، حداقل در حد بغل و بوس و این چیزا میخواد لذت ببره از پارتنرش ، که به خودت هم گفته ، تازه ممکنه یکی باهاش راه بیاد به جاهای دیگه هم برسه این لذت و رابطه . بعدش هم که وقت ازدواجش شد میره با نظر خانوادش یه دختر آفتاب مهتاب ندیده از طایفه خودشون میگیره

نکته اینه که شما نباید عمرت رو تلف کنی برای کسی که تهش معلوم نیست میخواد چیکار کنه باهات . شما فرض کن ۵ سال صبر کردی ، تهش راحت اومد گفت ببخشید خانوادم مخالفت کردن ، خداحافظ . اون موقع میخوای چیکار کنی ؟

حق اعتراض هم نداری چون همین الان هم بهت گفته خانوادم مخالفن و عمرت رو نذار ، اگه بمونی یعنی با چشم باز این ۵ سال رو دور ریختی با کلی ضربه روحی و روانی ، تهش هم معلوم نیست بره یا بمونه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
ببین دختر خوب ، ایشون نمیخواد این ۵ سال رو به قول شما پاک بمونه ، حداقل در حد بغل و بوس و این چیزا م ...

چقدر قشنگ گفتی🥺

گفتم بوس و بغل رو دوستام داشتن ازدواج کردن. منم قبول می کنم گفت نه تو همینجور پاک هستی پاک بمون. ولی خانواده ام کرد قبول نمی کنن این یه شرطه تو فامیلمون.

یعنی راهی نیست برای موندن باهاش؟ واقعا دلیل هاش همین قومیت بود یا بهونه داشت؟🥲

چقدر قشنگ گفتی🥺گفتم بوس و بغل رو دوستام داشتن ازدواج کردن. منم قبول می کنم گفت نه تو همینجور پاک هس ...

ببین مهم نیست دلیلش همین بوده یا بهونش بوده ، مهم اینه که شما رو برای یه رابطه بلند مدت و تعهد و ازدواج نمی خواد ، هدفش فعلا یه رابطه کوتاهه و لذت شخصی خودش  . مشکل هم شما نیستی ، اون الان دنبال این چیزا نیست ، به قول خودش تا حداقل ۵ سال دیگه که وقتش بشه 

هر جوری که میتونی از فکرش بیا بیرون و برو دنبال زندگیت . حقته که با کسی ازدواج کنی که همون قدری که تو دوسش داری ، اونم عاشقت باشه و به جای اینکه شما دنبال یه راه باشی برای ارتباط باهاش ، اون تلاش کنه برای داشتن شما 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم