2777
2789
عنوان

دوست پسرم نیتش چی بوده❓️چرا منو نمیخواست❓️🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 53 پست
واقعا اینطور فکر می کنی یا شوخی می کنی؟😶

ن جدی میگم ساده ایا طرف میخواسته دست درازی کنه بهت ک کار خوبی کردی رو ندادی بعد ک رفتی دنبالش و معذرت خواستی فهمیده دختر پاک و خوبی هستی و اون لاشیه عذاب وجدان گرفته این حرف رو زده و الانم با ده تا دختر دیگ ت رابطه است

زندگی میگن برای زنده هاست اما... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی خیلی قشنگ بیان کرد این پسر عاقل چرا خودتو درگیر بزرگ کردن بقیه می‌کنی یک سیب بندازی بالا تا پای ...

خب منم 5 سال براش صبر میکنم

خیلیا هستن صبر کردن ازدواج کردن

خب بهونه هس همشوندلیل اصلیش رو نمیدونم

بهونه ؟واقعا دانشگاه سربازی نبود شغل برات بهونه . این ها حداقل ها و کمترین معیار ها

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

خب منم 5 سال براش صبر میکنمخیلیا هستن صبر کردن ازدواج کردن

دختر جان من دو سال با دوست پسرم بودم که پدرم پدرش در جریان ماشین خونه باغ شغل عالی باز میگم خیلی سخته هندل کردن رابطه متولد ۸۷ هستی و بچه اینقدر زندگی ساده نگیر.

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

ن جدی میگم ساده ایا طرف میخواسته دست درازی کنه بهت ک کار خوبی کردی رو ندادی بعد ک رفتی دنبالش و معذر ...

خب اگه میدونه پاک و خوبم چرا ردم کرد؟ نباید برعکس بیشتر می چسبید؟

متاسفانه تو ترک ها می گن کردها اصولن اهل اسلحه هستن سرباز کشتنشون زیاده نمی دونم راسته اکثرا سنی هستن و زیاد به زندگی خونه اهمیت نمی دن ترکا خیلی به خونه زندگی نظم و تمیزی تجملاتی هستن بعضیاشون زیادی مومن تعصبی هستن بستگی به خانواده داره حرف زدنشون حتی غذاهاشون فرق می کنه بعد شاید می ترسه اگر تفاهم نباشه از طرف خانواده تو مشکل پیش بیاد یا خانوادت رو نمی شناسه رسومات شمام فرق داره برای ازدواج

خب بهونه هس همشوندلیل اصلیش رو نمیدونم

چرا فکر میکنی بهونه است ؟ دنبال یه دلیل پیچیده ای چرا ؟ 

خیلی واضح و منطقی همه چیو بهت گفته 

بهتر از اینه که مثه یه سری از پسرا بهت وعده وعید بده و بعد چند سال آخرش خودت متوجه بشی که واسه یه شخص نادرست زمان گذاشتی و اشتباه کردی

دلیلش میگی؟

۵ سال صبرکنی که چی بشه 

حوصله داری ها 

شاید برا تو مورد مناسبتر باشه 

یا حتی برای اون 

اخه این چه کاریه ۵ سال 😐😐

بعدشم گفت قومیت مهمه یعنی با قومیتت مشکل داره 

و به طور غیر مستقیم گفت یه دختر پایه برای بوس،و بغل و دختر بازی میخاد که این ۵ سال شایدم بیشتر رو بکذرونه .....

متاسفانه تو ترک ها می گن کردها اصولن اهل اسلحه هستن سرباز کشتنشون زیاده نمی دونم راسته اکثرا سنی هست ...

ترک داریم تا ترک

کرد داریم تا کرد

بعضی کرد ها خیلی بافرهنگ و باکلاسن بعضیام نه

برای ترک هام همینطور صدق می کنه

چرا فکر میکنی بهونه است ؟ دنبال یه دلیل پیچیده ای چرا ؟ خیلی واضح و منطقی همه چیو بهت گفته بهتر از ا ...

دلیل هاش منطقی بود؟ آدم دختری که پاک باشه و میگه براش صبر میکنه رو ول میکنه؟ قومیت اینقدر مهمه ولش کنه؟

84 هستم

بزرگ شو عزیز 

۲۳ وارد رابطه شدم شاغل بودم طرفم شاغل بود زیر و بم همو میدونستیم اما باز هندل کردن رابطه هدف دار بلوغ فکری زیادی میخواد اینکه بگی آره پنج سال صبر میکنم و اصلا اختلاف فرهنگی مهم نیست با آب خالی و نام خشک بدون شغل پیش می رویم مال زمان عهدنامه ترکمنچای 

ازت می‌خوام بفهمی زمان چقدر مهم که روی زمانت قمار نکنی