2777
2789

پسرم رو دکتر گفته باید آزمایش  ژنتیک بده ممکنه بیماری داشته باشه که احتیاج به پیوند کلیه داشته باشه 

هرچی التماس کردم پول قرض بگیر از کسی زودتر بریم آزمایش پسرمونو انجام بدیم نکرد اینکارو و گفت ضبر میکنیم پول بیاد دستمون انجامش میدیم 

ولی چند روز بعد مامانش گفتن باید عمل کنه پول احتیاج داشتن شوهرم رو زد به این و اون پول قرض بگیره برا مادرش 

باور نکردنیه

مگ میییش

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین مادر کسی یود که کاری کرد من تو بارداری به حدی دچار فشار روحی بشم که دستام بلرزه اونم تو هجده س ...

پس باسیاسته

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
درد من اینه چرا بچه خودش حاضر نشد قرض بگیره ولی برا مادرش راحت اینکار رو کرد

جوابشو بعدا میگیره اقاتون

ولی تو ناراحت نباش

خیلی به من ظلم کرد من نمیبخشمش ولی هیچقت هم نفرینش نمیکنم

چرا نفرین شون نکردی؟ برام سواله فقط